home design

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Είχε ανεβάσει φωτογραφία αγκαλιά με τη σύζυγό του λίγες ώρες πριν την στραγγαλίσει

Πίσω από το στημένο χαμόγελο του δράστη, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο ίδιος όχι μόνο δεν αγαπούσε τη σύζυγό του, αλλά την ζήλευε παθολογικά

Μία ημέρα πριν από τη γυναικοκτονία ο 40χρονος δράστης στον Βλαχιώτη Λακωνίας είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία αγκαλιά με τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι έδειχνε αγαπημένο όσο ποτέ και δεν προμήνυε σε τίποτα αυτό το οποίο θα συνέβαινε στη μικρή μονοκατοικία του χωριού, το βράδυ της επόμενης ημέρας, οπότε και ο F.H. στραγγάλισε τη σύζυγό του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν ανυποψίαστα τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Φωτογραφία: facebook δράστη

Πίσω από το στημένο χαμόγελο του δράστη, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο ίδιος όχι μόνο δεν αγαπούσε τη σύζυγό του, αλλά την ζήλευε παθολογικά.

Φαίνεται ότι οι υπόψιες τις οποίες είχε ο αλβανικής καταγωγής 40χρονος ότι η γυναίκα του τον απατά, ήταν ο λόγος του άγριου καβγά του ζευγαριού τη νύχτα της Κυριακής, στην κρεβατοκάμαρα.

«Δεν ανέχομαι να με βρίζει μια γυναίκα», φέρεται να είπε ο F.H. στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ευρώτα και συνέχισε:

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα».

Τα δύο αγοράκια του ζευγαριού, ηλικίας 11 και 9 χρονών αντίστοιχα, την ώρα της τραγωδία κοιμούνταν σε άλλο δωμάτιο και δεν αντιλήφθηκαν τίποτα ενώ όπως δήλωσε και ο αδερφός του θύματος ακόμα δεν γνωρίζουν τίποτα για το θάνατο της μητέρας τους.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version