home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Α. Πουλάς για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Η μαζική προσέλευση μας δίνει δύναμη και θάρρος

«Οι πολίτες με τη μεγάλη συμμετοχή τους δείχνουν το δρόμο για την Αλλαγή», τονίζει ο βουλευτής Αργολίδας.

«Η μαζική προσέλευση του κόσμου στις εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής μάς δίνει δύναμη και θάρρος για την επόμενη ημέρα». Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Πουλάς, μετά και τη ψήφο του στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη του νέου ηγέτη, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Οι πολίτες με τη μεγάλη συμμετοχή τους δείχνουν το δρόμο για την Αλλαγή. Πάμε όλοι μαζί για ένα Κίνημα ισχυρό που θα πρωταγωνιστεί και πάλι στην πολιτική ζωή του τόπου. Για μια μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη. Για μια Ελλάδα που ελπίζει ξανά», προσθέτει ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ.

Πουλάς εκλογές ΚΙΝΑΛ

Πού ψηφίζουν οι Αργολιδείς

Η εκλογική διαδικασία στο νομό εξελίσσεται ομαλά και αν όλα πάνε σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Τα εκλογικά κέντρα στην Αργολίδα είναι τα εξής:

  • 431 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Παλαιό Δημαρχείο ΚΕΠ Δημοτικό Κατάστημα Αγίας Τριάδας Αγ Τριάδα
  • 432 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Αθλητική αίθουσα σε ΔΑΚ Ναυπλίου (είσοδ. από Ηρακλέους)
  • 433 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΚΕΠ Τολού ή Δρεπάνου Δρέπανο Ναυπλίας
  • 434 ΔΗΜΟΣ ΆΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ Εργατικό Κέντρο Άργους Περούκα 14 Άργος
  • 435 ΔΗΜΟΣ ΆΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ Εργατικό Κέντρο Άργους Περούκα 14 Άργος
  • 436 ΔΗΜΟΣ ΆΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου Κεντρ.Πλατεία Ν. Κίου
  • 437 ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου Λυγουριό
  • 438 ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Γυμνάσιο Κρανιδίου Κρανίδι

Αφού κλείσουν στις 7 το απόγευμα οι κάλπες, μετά τις 21:30 θα βγουν τα πρώτα αποτελέσματα από την εταιρία. Αναμένεται να είναι τα πρώτα ποσοστά περίπου στο 15%.

Πώς ψηφίζουν οι πολίτες

Οι ψηφοφόροι, θα πρέπει να έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο τους. Παράλληλα, όσοι δεν είναι φίλοι ή μέλη του κόμματος -αποτελεί βασική προϋπόθεση για να μπορούν να ψηφίσουν – καλούνται για να αποφευχθεί ο συνωστισμός να έχουν εκτυπώσει το σχετικό έγγραφο και να έχουν συμπληρώσει τα στοιχεία τους. Όσον αφορά τα υγειονομικά μέτρα, οι πολίτες θα πρέπει να φορούν μάσκα όσο βρίσκονται στο εκλογικό κέντρο. Θα μπαίνει ένας ένας για να ψηφίσουν.

Επισημαίνεται ότι για την κάλυψη των εξόδων της εκλογικών διαδικασιών υποχρεωτικά όλοι οι ψηφοφόροι καταθέτουν το ποσό των 3 ευρώ, την ώρα της εκλογικής διαδικασίας, το οποίο εισπράττεται από τον γραμματέα της Εφορευτικής Επιτροπής. Στο τέλος της διαδικασίας παραλαμβάνεται το συνολικό ποσό από τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής του αντίστοιχου εκλογικού τμήματος, υπογράφουν το σχετικό έντυπο παράδοσης-παραλαβής και το ποσό αυτό ο πρόεδρος το καταθέτει την Δευτέρα, 6/12, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα του γνωστοποιηθεί από τον γενικό διευθυντή του Κινήματος Αλλαγής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button