home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θλίψη σε Αργολίδα και Πέραμα: Πάλεψε με τον κορωνοϊό αλλά δεν τα κατάφερε ο Αγγελής Προύντζος

Ο ασφαλιστής, υποψήφιος δήμαρχος Περάματος και πρώην ποδοσφαιριστής από το Ναύπλιο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών.
Αγγελής Προύντζος (2)

Θλίψη επικρατεί σε Αργολίδα και Πέραμα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Αγγελή Προύντζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Ο Αγγελής Προύντζος είχε καταγωγή από το Ναύπλιο, εργαζόταν ως ασφαλιστής και ζούσε στο Πέραμα Αττικής, όπου μάλιστα είχε εμπλακεί και με τα δημοτικά, καθώς στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος. Με τη σύζυγό του Νίκη απέκτησαν δύο κόρες.

Μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, καθώς είχε αγωνιστεί ως παίκτης σε ερασιτεχνικές ομάδες της Αργολίδας, μεταξύ των οποίων ο Φοίνικας Επιδαύρου.

Νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, από τότε που έγινε γνωστό πως πάσχει από κορωνοϊό, στις 2 Αυγούστου.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ και φίλος του Δημήτρης Μαρκόπουλος ήταν υγιής, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, όμως δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί: «“Θα το κάνω το εμβόλιο” είπες όμως δυστυχώς δεν πρόλαβες».

Συλλυπητήρια από τον Φοίνικα

Ο Φοίνικας Επιδαύρου αναφέρει για την απώλειά του:

«Το Δ.Σ του Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑ εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου Προύντζου, που σήμερα έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα.

Ο Άγγελος, τίμησε ως ποδοσφαιριστής για χρόνια την φανέλα της ομάδας μας, αγάπησε πολύ τη «Φοινικάρα» όπως την αποκαλούσε πάντα, και ήταν συνοδοιπόρος μετέπειτα όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια μας.

Είχες μεγάλα όνειρα όπως μας έλεγες για αυτή την ομάδα Άγγελε μας, δεν πρόλαβες όμως να βοηθήσεις να πραγματοποιηθούν γιατί έφυγες για την γειτονιά των Αγγέλων…

Θα σε θυμόμαστε πάντα φίλε μας, για πάντα στις καρδιές μας, καλό παράδεισο!».

Αγγελής Προύντζος (1)

Το αντίο από την παράταξή του

Η παράταξη «Δύναμη Πολιτών» Περάματος, της οποίας ήταν επικεφαλής, αναφέρει:

«Αντίο φίλε…

Ο Αγγελής μας δεν μένει πια εδώ. Ο δικός μας Άγγελος ταξίδεψε στους ουρανούς, τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου, σε ηλικία 51 ετών. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Σύζυγος και πατέρας, αδερφός, φίλος, συνεργάτης.

Επιτυχημένος επαγγελματίας και με τεράστιες επιτυχίες στο χώρο των ασφαλίσεων, σημείωσε πολυετή και σημαντική προσφορά και στην εκπαίδευση, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, αλλά και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Έχοντας δηλώσει πάντοτε «παρών» στα κοινά, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για την πόλη μας και με όραμα για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας, ίδρυσε το 2019 την παράταξη «Δύναμη Πολιτών», με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του ίδιου έτους.

Θέλησε πάντα να μείνει μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις κι ονειρευόταν να εμπνεύσει τους Περαμιώτες να αντιμετωπίσουν όλοι μαζί ενωμένοι τα προβλήματα του τόπου μας.

Για όλους εμάς, που γίναμε συμμέτοχοι και συνοδοιπόροι στο όραμά του και είχαμε τη χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί του, ο Αγγελής ήταν κάτι παραπάνω από ένας φίλος. Έγινε ο δικός μας άνθρωπος.

Σε τούτη την ώρα της βαθιάς θλίψης, όλη μας η σκέψη και η αγάπη πηγαίνει στην υπέροχη σύζυγό του, τη Νίκη, που ήταν πάντα δίπλα του και τον στήριξε με κάθε τρόπο και με όλες της τις δυνάμεις και στις δύο καταπληκτικές κόρες του, τη Μαντώ και τη Σωτηρία.

Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε, με αποτελεσματικότητα, αισιοδοξία κι αποφασιστικότητα. Θα μας λείψει πολύ. Αντίο φίλε»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis