ΕκδηλώσειςΑργολίδα
Ο Στάικος Σταϊκόπουλος επιστρέφει στη Ζάτουνα
Αντιπροσωπεία από το Ναύπλιο στο χωριό όπου γεννήθηκε ο οπλαρχηγός που άλωσε το Παλαμήδι το Νοέμβρη του 1822.
Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Ζατουνιτών σε συνεργασία με το Δήμο Γορτυνίας, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 πραγματοποιεί στη Ζάτουνα εκδήλωση, όπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα τοποθετήσει στο σχολείο, την προσωπογραφία του Ήρωα Ζατουνίτη Στρατηγού Στάικου Σταϊκόπουλου.
Στην εκδήλωση εκτός από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, θα παρευρεθούν ο Αντιπεριφρειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Δήμαρχος Γορτυνίας .
Την εκδήλωση θα κοσμήσει με την παρουσία της 5μελής ομάδα από το Ναύπλιο του συλλόγου “Αρματωμένοι Μωραίτες-Στάικος Σταϊκόπουλος”, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές.