home design 800x400
home design 1170Χ320

«Το λύκο τον βλέπς;»: Viral βίντεο με ιερέα που καταφέρεται εναντίον των αντεμβολιαστών

Η αποστομωτική απάντηση και η μούτζα για το 7ο εμβόλιο!
ΠΑΠΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο οποίο ένας ιερέας από την Εράτυρα Κοζάνης μιλάει για τους αντεμβολιαστές, το εμβόλιο και τον κορωνοϊό με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας το δικό του μήνυμα για τη μάχη κατά της πανδημίας.

Ο ιερέας καταφέρεται εναντίον των ιερέων που δίνουν ιατρικές συμβουλές και προτρέπουν πιστούς να μην εμβολιαστούν σημειώνοντας ότι «πήρανε κόσμο στο λαιμό τους οι παπάδες και οι πνευματικοί παπάδες… μορφωμένοι τα λένε αυτά».

Το βίντεο με τον πατέρα Νικόλα Αλεξίου είναι ήδη ένα από τα αγαπημένα του ελληνικού ίντερνετ καθώς ο Κοζανίτης παπάς με απλό λόγο που γίνεται απολύτως εμφατικός και με τη ντοπιολαλιά που χρησιμοποιεί διηγείται την ιστορία γυναίκας που όταν τη ρώτησε εάν έκανε το εμβόλιο, εκείνη απάντησε πως δεν το βάζει μέσα της γιατί είναι του σατανά, όπως της είπε ο πνευματικός της.

Η απάντηση του παπά Νικόλα «πετσοκόβει» τις αντιεμβολιαστικές δοξασίες: «Ποιος πνευματικός σου; Μ αυτόν πήγαινα σχολείο και δεν ήξερε καν να διαβάσει τη λέξη πυρετός, με με ρωτούσε εμένα τι γράφει».

Λέει χαρακτηριστικά: «Το λύκο τον βλέπειες; Πεθαίνει ο κόσμος αβέρτα και δεν πεθαίνει στην Ελλάδα μόνο. Δεν έγινε ο κορονοϊός για την Ελλάδα. Δεν είμαι εγώ ειδικός .Οι ειδικοί πρέπει να μιλάνε».

Δείτε το βίντεο με τον τρόπο που ο ιερέας από την Εράτυρα απαντά στους αντιεμβολιαστές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis