home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σημαντική ημέρα για τον Άγιο Δημήτριο – Έκοψαν κορδέλα στο νέο γήπεδο

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του περιφερειάρχης Παναγιώτη Νίκα. Τι δήλωσε ο Γιάννης Μαλτέζος και τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια.
Εγκαίνια γηπέδου Αγίου Δημητρίου (1)

Εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο γήπεδο στο Μετόχι, παρουσία και του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Ένα γήπεδο που αλλάζει τον δήμο Επιδαύρου σε επίπεδο εγκαταστάσεων και αθλητικών υποδομών με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

«Εκπληρώνουμε τις δεσμεύσεις μας στους πολίτες της Επιδαύρου, εκτελώντας άλλο ένα έργο στην περιοχή τους. Παραδίδουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο το οποίο θα χαίρονται όλοι οι πολίτες, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας κάθε γήπεδο δεν είναι απλά ένας χώρος άθλησης, είναι και ένα σχολείο για τα παιδιά, ένας χώρος κοινωνικοποίησης και προόδου.

Ανακοίνωσε επίσης ότι, «μόλις μας παραδώσει τη μελέτη ο Δήμαρχος Επιδαύρου θα χρηματοδοτήσουμε άμεσα τόσο το φωτισμό του γηπέδου, όσο και κερκίδες, ώστε το έργο να καταστεί απολύτως πλήρες και ολοκληρωμένο».

«Με την κατασκευή του γηπέδου του Αγίου Δημητρίου αποδεικνύουμε ότι η δημιουργία υποδομών για τον αθλητισμό της νεολαίας μας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου», σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

Εγκαίνια γηπέδου Αγίου Δημητρίου (5)
Φώτο: fb (Ιωάννης Μαλτέζος)
Εγκαίνια γηπέδου Αγίου Δημητρίου (3)
Φώτο: fb (Ιωάννης Μαλτέζος)
Εγκαίνια γηπέδου Αγίου Δημητρίου (2)
Φώτο: fb (Ιωάννης Μαλτέζος)
Εγκαίνια γηπέδου Αγίου Δημητρίου (4)
Φώτο: fb (Ιωάννης Μαλτέζος)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis