home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λυγουριό: Δεν θα μπορούν να πλύνουν ούτε τα χέρια τους

Ένσταση του Θανάση Γαλάνη για την απόφαση της ΔΕΥΑΕΠ να διακόψει την υδροδότηση σε 7 οικισμούς του Λυγουριού.
Πόσιμο νερό Ναύπλιο ακατάλληλο

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο ΔΕΥΑ Επιδαύρου, ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Επιδαύρου Θανάσης Γαλάνης, ενίσταται στην απόφαση να γίνουν εργασίες συντήρησης στην κεντρική δεξαμενή του Λυγουριού από τις πρωινές μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου, που θα συνεπάγονται διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς που παίρνουν νερό από τη συγκεκριμένη δεξαμενή, με αποτέλεσμα σε ώρα αιχμής να μην μπορούν να πλύνουν ούτε τα χέρια τους.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει στην επιστολή του:

«Κύριε πρόεδρε και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΕΠ,

Eίδαμε σήμερα τις ανακοινώσεις σας για 6ωρη διακοπή υδροδότησης και έχουμε τις ενστάσεις μας, διότι, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, είναι επικίνδυνη η απόφαση σας για συντήρηση της κεντρικής δεξαμενής του Λυγουριού, αύριο, ημέρα Παρασκευή  8πμ έως 14μμ, ημέρα εργάσιμη που τα σχολεία και οι επιχειρήσεις είναι σε λειτουργία.

Σκεφτείτε σοβαρά ότι είναι ώρες αιχμής και δεν θα υπάρχει τρόπος να πλύνουν ούτε τα χέρια τους οι κάτοικοι του κεντρικού οικισμού αλλά και των 7 οικισμών που υδρεύονται από την εν λόγω δεξαμενή.

Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να αλλάξετε τον προγραμματισμό σας έστω και τώρα, με την απαιτούμενη οικονομική επιβάρυνση λόγω εργασιών σε απογευματινή ώρα, ή ακόμα και εκτός εργασίμων ημερών».

Η ανακοίνωση για τη διακοπή

Η ΔΕΥΑ Επιδαύρου ανακοίνωσε ότι θα γίνει διακοπή υδροδότησης την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου σε περιοχές του Δήμου Επιδαύρου.

Η διακοπή θα γίνει λόγω εργασιών συντήρησης στην κεντρική δεξαμενή του Λυγουριού και θα διαρκέσει από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Θα πραγματοποιηθεί στους οικισμούς Γιαννουλαίικα, Χουνταλαίικα, Κοκκινάδες, Σταματαίικα, Ρουσβαναίικα, Αναστασοπουλαίικα και Άγιο Ανδρέα

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis