Home design
home design

Θερμή υποδοχή Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα- «Η παράταξη να αγκαλιάσει τις αγωνίες του ελληνικού λαού»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε σε ζητήματα ανάπτυξης της Μεσσηνίας, ιδίως σε όσα έχουν να κάνουν με την αγροτική παραγωγή.
Νίκος Ανδρουλάκης

Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε χθες το βράδυ(23/11), στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» στην Καλαμάτα ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Μπροστά σ’ ένα δυναμικό και πολυπληθές νεανικό κοινό ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι ατζέντα του δεν είναι το “αντί” αλλά ο αυτοπροσδιορισμός της παράταξης και όχι ο ετεροκαθορισμός της από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκίνησε δε, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την αποτυχημένη πολιτική της απέναντι στην πανδημία. «Κοιτάω μπροστά και πιστεύω ότι ένα θεσμικό κόμμα με ένα νέο πολιτικό προσωπικό, ικανό, με γνώση και υψηλό δείκτη αξιοπιστίας, μπορεί να αγκαλιάσει τις αγωνίες του ελληνικού λαού, αλλά και να το αγκαλιάσει ο ελληνικός λαός και να κάνει ένα ισχυρό νέο ξεκίνημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Νίκος Ανδρουλάκης
Φωτογραφία: Νίκος Ανδρουλάκης (facebook)

Ο κ. Ανδρουλάκης παράλληλα δεσμεύτηκε για την ενεργοποίηση ανθρώπων στην παράταξη, οι οποίοι θα λειτουργήσουν πέρα από το πολιτικό κόστος, χωρίς καθεστωτική αντίληψη για την πολιτική. «μπορείς να είσαι πολιτικός, να προσφέρεις στην κοινωνία, χωρίς να είσαι 30 και 40 χρόνια σε θέσεις εξουσίας. Αυτό το μοντέλο υπηρετώ, ένα μοντέλο που θα δείξει άλλον δρόμο στην ελληνική κοινωνία, που χτίζει μια νέα εμπιστοσύνη με τον ελληνικό λαό και θα σπάσει κατεστημένα που κρατάνε δεμένη την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω» είπε συγκεκριμένα.

nikos androulakis 3- Νίκος Ανδρουλάκης
Φωτογραφία: Νίκος Ανδρουλάκης (facebook)

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε ζητήματα ανάπτυξης της Μεσσηνίας, ιδίως σε όσα έχουν να κάνουν με την αγροτική παραγωγή, λέγοντας πως θεωρεί ότι «υπάρχει ανάγκη για ένα συνεκτικό σχέδιο, που θα συνδέει τον τουρισμό με την αγροτική παραγωγή, ώστε να έχουμε πελάτες από όλο τον κόσμο που θα αγοράζουν τυποποιημένα προϊόντα και τις 365 ημέρες του χρόνου κι όχι μόνο τις 15 μέρες που θα έρχονται για διακοπές».

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis