home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΜεσσηνία

Μεγαλώνει το νοσοκομείο Καλαμάτας

Το έργο προσθήκης ορόφου στο Νοσοκομείο Καλαμάτας υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας σήμερα Τετάρτη, στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου προσθήκης ορόφου και αναδιαρρυθμίσεων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στις 8 το βράδυ σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότηητας Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Στο πλαίσιο του με προϋπολογισμό 3.065.255,14 ευρώ εν λόγω έργου, που έχει ενταχθεί στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, θα γίνει προσθήκη ορόφου στο ισόγειο κτήριο της υφιστάμενης Νοσηλευτικής Μονάδας, με σκοπό την στέγαση της Ψυχιατρικής Κλινικής, καθώς και επέκταση και αναδιαρρύθμιση του υφιστάμενου τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης υπέγραψε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο την παραχώρηση του χώρου στον οποίον βρίσκεται η πρώην σχολή Παπαφλέσσα, στην Καλαμάτα, στην οποία προγραμματίζεται να στεγαστούν προσωρινά οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας καθ’ όσο διάστημα θα εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button