home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φείδωνας vs ΑΕΚ Μεσολογγίου σε μετάδοση live streaming

Δεν ξεχνούν τον Σταύρο Αλεξίου για την προσφορά του στον Φείδωνα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Φείδωνας vs ΑΕΚ Μεσολογγίου σε μετάδοση live streaming
Φειδωνας

Αύριο Κυριακή στις 3 μ.μ, η ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ θα αγωνιστεί, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος  Α΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών, με την ΑΕΚ Μεσολογγίου στο γήπεδο Κιβερίου. Ο Δημήτρης Τότσικας παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει προσπαθεί με  τις νεαρές παίκτριες που έχει στη διάθεσή του να παρουσιάζει ένα σύνολο που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Ουσιαστικά δημιουργεί, μετά την αποχώρηση για διαφόρους λόγους έμπειρων αθλητριών, μια νέα αλλά ταλαντούχα ομάδα για την επόμενη πενταετία. Οι περισσότερες παίκτριες είναι ηλικίας 14-17 ετών με τον μικρότερο Μ.Ο. από όλες τις άλλες ομάδες.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί LIVE από το διαδίκτυο:

https://www.youtube.com/watch?v=g990ZkECy60

 Επίσης θα τηρηθεί σιγή 1΄λεπτού στη μνήμη του Σταύρου Αλεξίου ο οποίος υπήρξε εκ των  πρωταγωνιστών της δημιουργίας του ΦΕΙΔΩΝΑ και της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου γυναικών στην περιοχή μας. Ο Αλεξίου ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της ομάδας με σημαντική και πολύχρονη προσφορά τόσο ως διοικητικός παράγων όσο και ως τεχνικός σύμβουλος συμβάλλοντας στις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου και στην εξάπλωση του ποδοσφαίρου γυναικών στην περιοχή μας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis