Home design
home design

Ο Μανούσος Μανουσάκης για γυρίσματα στην Καρυά – Τι θα δούμε στις οθόνες μας

Ο γνωστός σκηνοθέτης επέλεξε την ορεινή Αργολίδα ως τόπο γυρισμάτων της mini σειράς η οποία θα προβληθεί στην ΕΤ1 και βασίζεται στη συλλογή διηγημάτων της Γαλάτειας Καζαντζάκη «Κρίσιμες στιγμές».
Γυρίσματα στην καρυά (3)

Την Καρυά επέλεξε ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης ως τόπο γυρισμάτων της mini σειράς η οποία θα προβληθεί στην ΕΤ1 και βασίζεται στη συλλογή διηγημάτων της Γαλάτειας Καζαντζάκη «Κρίσιμες στιγμές».

Μέλη του τοπικού συλλόγου «Το Αρτεμίσιο» πλαισίωσαν ως κομπάρσοι τα γυρίσματα της σειράς στην Καρυά.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα την δεκαετία του 40′ και ακολουθεί ένα ζευγάρι μεγαλοαστών. Αυτοί αν και αρχικά κρατούν μια διαφορετική στάση απέναντι στους Γερμανούς, στην πορεία συμμετέχουν ενεργά στην αντίσταση.

Γυρίσματα στην καρυά (4)
Φώτο: fb (Σύλλογος Το Αρτεμίσιο)

Η υπόθεση και οι κεντρικοί ήρωες

Η σειρά, που τοποθετείται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ιστορίας, θα έχει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους την Τάνια Τρύπη και τον Άκη Σακελλαρίου. Πέρα από το κεντρικό ζευγάρι στην σειρά υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί ρόλοι, όπως αυτός της Νεφέλης Κουρήπου θα υποδυθεί μια πολύ δυναμική κοπέλα αλλά και του Γιώργου Φλωράτου, ενός νέο παιδιού με σημαντική αντιστασιακή δράση.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης εκτός από την σειρά Κρίσιμες Στιγμές, σκηνοθετεί ακόμα δύο για την ΕΡΤ. Ο λόγος για το αριστούργημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, Βαρδιάνος στα Σπόρκα αλλά και το «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεωργίου Βιζυηνού.

Γυρίσματα στην καρυά (1)
Φώτο: fb (Σύλλογος Το Αρτεμίσιο)
Γυρίσματα στην καρυά (2)
Φώτο: fb (Σύλλογος Το Αρτεμίσιο)
Γυρίσματα στην καρυά (5)
Φώτο: fb (Σύλλογος Το Αρτεμίσιο)
Γυρίσματα στην καρυά (6)
Φώτο: fb (Σύλλογος Το Αρτεμίσιο)

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis