home design 800x400
home design 1170Χ320

Την Δευτέρα Παρουσία προαναγγέλλει το «ματωμένο φεγγάρι»

Μύθοι, δοξασίες και προφητείες για την ώρα της Κρίσης που σχετίζονται με το φεγγάρι
ματωμενο φεγγαρι

Ο Άνθρωπος από τα πρώτα του βήματα έψαχνε σημάδια στον ουρανό που θα καθόριζαν την παρουσία του στην Γή. Πέρα από την ερμηνεία των καιρικών φαινομένων, η οιωνοσκοπία και η μαντεία αποτελούσαν εργαλεία χειραγώγησης των λαών. Αυτός ήταν και ο σκοπός των προφητειών που για πολλούς όμως παραμένουν και σήμερα θεϊκά σημάδια. Η  σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 100 ετών και θα διαρκέσει περίπου 6 ώρες. Παρ όλο που στην χώρα μας δεν θα είναι ορατή πολλοί προστρέχουν στην Αποκάλυψη του Ιωάννου και στην Βίβλο για να την ερμηνεύσουν:

Αποκ. 6:12

Και είδον, ότε ήνοιξε την σφραγίδα την έκτην, και ιδού, έγεινε σεισμός μέγας, και ο ήλιος έγεινε μέλας ως σάκκος τρίχινος και η σελήνη έγεινεν ως αίμα,

Ιωήλ 2:29-31

Και έτι επί τους δούλους μου και επί τας δούλας μου εν ταις ημέραις εκείναις θέλω εκχέει το πνεύμά μου. Και θέλω δείξει τέρατα εν τοις ουρανοίς και επί της γης, αίμα και πυρ και ατμίδα καπνού. Ο ήλιος θέλει μεταστραφή εις σκότος και η σελήνη εις αίμα, πριν έλθη η ημέρα του Κυρίου η μεγάλη και επιφανής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis