Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Καχριμάνης αλλά με ήπια συμπτώματα

Το ότι είναι εμβολιασμένος τον βοηθά ώστε να το περάσει ελαφριά. Ο ίδιος επέλεξε να δημοσιοποιήσει ότι νοσεί για να ενημερωθούν όλοι όσοι ήρθε σε επαφή.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Καχριμάνης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων επέλεξε την υπεύθυνη στάση να αναφερθεί δημόσια στο θέμα ώστε να ενημερώσει όλους όσους ήρθε σε επαφή τις τελευταίες ημέρες, οι οποίοι δεν ήταν πολλοί από τη στιγμή που άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα της νόσου.

Το καλό είναι ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος και αυτό βοηθά στο περάσει ήπια τη νόσο. Εκατοντάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και καλή ανάρρωση.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει: «Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι με επισκέφτηκε ο covid-19 . Ευτυχώς είμαι εμβολιασμένος και το περνάω ήπια. Προσπαθώ να ειδοποιήσω όλες μου τις επαφές αν και ευτυχώς από το Σάββατο το απόγευμα και μετά όπου είχα τα συμπτώματα δεν ήταν πολλές».

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
logo deyaarm
deyan banner
newsletter banner anagnostis