home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορωνοϊός – 6η ΥΠΕ: Δραματική έκκληση Καρβέλη – Σπάμε κάθε αρνητικό ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία

Τα ενεργά κρούσματα στην Αχαΐα, την τελευταία εβδομάδα, ξεπέρασαν τα 1000.

Ασταμάτητες είναι οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Πάτρας. Η κατάσταση έχει γίνει πλέον εφιαλτική σε κάθε εφημερία με τους γιατρούς να μην προλαβαίνουν τις διακομιδές ασθενών που πρέπει να νοσηλευτούν.

Η κατάσταση που επικρατεί φέρνει νέα σύσκεψη υπό τον Διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη σήμερα το πρωί. Με σκοπό , σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, να παραχωρηθεί και άλλη κλινική του νοσοκομείου Ρίου για ασθενείς κορωνοϊού. Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα 4 κλινικές του ΠΓΝΠ έχουν μετατραπεί σε χώρους υποδοχής περιστατικών του ιού.

Χθες, αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο οι νοσηλείες φθάνοντας στο αρνητικό ρεκόρ των 178 εισαγωγών στα δύο νοσηλευτήρια της Πάτρας. Είναι χαρακτηρστικό πως χθες που εφημέρευε ο «Αγ. Ανδρέας» διακομίστηκαν για εισαγωγή στο νοσοκομείο 28 ασθενείς.

Τα ενεργά κρούσματα στην Αχαΐα, την τελευταία εβδομάδα, ξεπέρασαν τα 1000.

Αυτή την ώρα το ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 86 πολίτες σε απλές κλίνες, 2 παιδιά και 13 σε ΜΕΘ, ενώ στον «Αγ. Ανδρέα» 71 σε απλές κλίνες και 6 σε ΜΕΘ

Ο Διοικητής της 6η ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης σε μηνυμά του απευθύνει έκκληση σε όλους, αναφέροντας χαρακτηριστικά «καλώ όλους τους φορείς να κάτσουμε όλοι μαζί να δούμε γιατί γίνεται αυτό στην κοινότητα. Η κατάσταση είναι κρίσιμη».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis