home design 800x400
home design 1170Χ320

Τράγκας: Τί είδε και δεν του άρεσε στο Ναύπλιο

Το κράξιμο στην εκπομπή του, μετά την επίσκεψη στην πόλη

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Τράγκας: Τί είδε και δεν του άρεσε στο Ναύπλιο
Γιώργος Τράγκας

Ήμουν στο Ναύπλιο. Η παραλία ήταν σχεδόν έρημη. Μεσημέρι 12, 1, 2 η ώρα μετρημένοι στα δάκτυλα έτρωγαν κάποιοι άνθρωποι σε ένα από τα όμορφα εστιατόρια. Ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα καλός αλλά σε όλες τις καφετέριες να υπήρχαν τέσσερα άτομα. Προφανώς δεν είχαν ούτε rapid test. Κάθονταν κοντά στην παραλία με παγωμένο αέρα. Εντός της καφετέριας ουδείς.

Αυτό –σύμφωνα με την περιγραφή του, ήταν που ενόχλησε το δημοσιογράφο και πρόεδρο του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι Γιώργο Τράγκα κατά την επίσκεψή του στο Ναύπλιο, την προηγούμενη Τετάρτη.

Αναφερόμενος στην διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, ο κος Τράγκας συνεχίζει την περιγραφή του από την εμπειρία της επίσκεψής του στο Ναύπλιο, λέγοντας ακόμα:

«Τα μοναδικά τραπέζια που ήταν μέσα στην καφετέρια – τεράστια, πανέμορφη, στην παραλία Ναυπλίου – ήμουν εγώ, οι τοπικοί δημοσιογράφοι και η επιτροπή του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι. Ένας σερβιτόρος με μάσκα έκανε διπλό έλεγχο πιστοποιητικών. Σε ένα μαγαζί που δεν είχε κάνει ούτε ρεφενέ. Και η πλάτη μου να κρυώνει, να είμαι στον αέρα, δηλαδή στα ακρώρεια της καφετέριας και να έχω απόσταση από το σερβιτόρο και από το συνάδερφό μου δύο μέτρα».

Video

Δείτε το video με την περιγραφή από τον Γιώργο Τράγκα της επίσκεψής του στο Ναύπλιο:

https://www.youtube.com/watch?v=kNXaI_U2CdY&t=1408s

Ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, Γιώργος Τράγκας έκανε επίσκεψη “αστραπή” στο Ναύπλιο, το πρωί της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με δημοσιογράφους και με τα μέλη της επιτροπής Αργολίδας.

Ήδη στην Αργολίδα έχει δημιουργηθεί η προσωρινή συντονιστική επιτροπής Νομού, που απαρτίζεται από:

Πρόεδρος: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΕΑΣ

Αντιπρόεδρος: ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ

 ΤΑΜΙΑΣ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΙΑΚΗΣ

 Γραμματεία: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΖΙΑΦΑ

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Όλο το μπλαμπλα του Τράγκα είναι λαϊκιστικό παραλήρημα ενός παμπόνηρου, αδίστακτου ατόμου που δεν στηρίζεται πουθενά, σε κανένα στοιχείο. Χαϊδεύει απλά τα αυτιά των αφελών θυμάτων της χειραγώγησης.
    Το ποσοστό εμβολιασθέντων, θάνατοι και κρούσματα ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες τις δύο τελευταίες εβδομάδες αποδεικνύουν την προστασία του εμβολιασμού κι εφόσον υπάρχουν πολλοί ανόητοι που θέλουν να αυτοκτονήσουν ας μείνουν στο σπίτι τους χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο άπαντες.
    Να ακούτε μόνο έγκυρους επιστήμονες που ξέρουν καλά τι λένε!
    https:/ /www.facebook.com/ i.mos2020/ posts/ 4551489254890325

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis