home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Ναύπλιο: Καταγγελίες και αγωγές ετοιμάζει ο Κωστούρος

Απευθύνεται σε «αυτούς που δεν σέβονται τους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων και σωπαίνουν σκόπιμα αφήνοντας κάποιους «πονηρούς πολιτικάντηδες» να κατηγορούν εμάς για σημεία παρακμής που τους ανήκουν»

Καταγγελίες και αγωγές ετοιμάζει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει μέσω κοινωνικού δικτύου «Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι καταγγελίες και οι αγωγές για αυτούς που δεν σέβονται τους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων και σωπαίνουν σκόπιμα αφήνοντας κάποιους «πονηρούς πολιτικάντηδες» να κατηγορούν εμάς για σημεία παρακμής που τους ανήκουν».

Η ανάρτηση του δημάρχου μάλιστα έχει «ταγκαριμένους» στο facebook και 12 δημοτικούς συμβούλους!

Η πλήρης ανάρτηση που προφανώς σχετίζεται με την καθαριότητα, αναφέρει: «Ο καθημερινός αγώνας που έχει  φροντίδα, περιποίηση και αγάπη για τον τόπο μας συνεχίζεται. Ας κάνουμε λοιπόν το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από το να σεβαστούμε το περιβάλλον, να μην το ρυπαίνουμε, να μην το μολύνουμε και να διαχειριζόμαστε σωστά τα απορρίμματα μας. Να μπορούμε να διατηρούμε τον ευλογημένο τόπο στον οποίο βρισκόμαστε. Όλοι μαζί! Στην πλατεία της Αρβανιτιάς σήμερα και σε γειτονικά σημεία.

Σε λίγο θα ξεκινήσουν οι καταγγελίες και οι αγωγές για αυτούς που δεν σέβονται τους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων και σωπαίνουν σκόπιμα αφήνοντας κάποιους «πονηρούς πολιτικάντηδες» να κατηγορούν εμάς για σημεία παρακμής που τους ανήκουν.

Σύντομα…».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

Διαβάστε ακόμα

Back to top button