home design

Ανδριανός: Να επιτραπεί η χρήση πετρελαίου θέρμανσης από τα δημοτικά κολυμβητήρια για τις ανάγκες θέρμανσής τους

Στο θέμα της θέρμανσης των δημοτικών κολυμβητηρίων αναφέρεται ο Γιάννης Ανδριανός σε ερώτηση που κατέθεσε.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε ερώτηση προς την Λίνα Μενδώνη, τον Κώστα Σκρέκα και τον Χρήστο Σταϊκούρα, σχετικά με τη χρήση πετρελαίου θέρμανσης στα δημοτικά κολυμβητήρια για τις ανάγκες θέρμανσής τους και όχι πετρελαίου κίνησης, κάτι που ισχύει μέχρι στιγμής.

Το κείμενο της ερώτησης αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, τα δημοτικά κολυμβητήρια απαιτείται να χρησιμοποιούν πετρέλαιο κίνησης για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε θέρμανση. Αυτή η απαίτηση αυξάνει σημαντικά το λειτουργικό κόστος αυτών των υποδομών που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες, ιδιαίτερα εν μέσω της υφιστάμενης ενεργειακής κρίσης, απειλώντας ακόμη και τη συνέχιση της λειτουργίας τους καθώς πολλές δημοτικές αρχές αδυνατούν να καλύψουν το αυξημένο κόστος.

Καθίσταται συνεπώς επιτακτικό να εξεταστεί η δυνατότητα τα κολυμβητήρια αυτά να μπορούν να προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών τους, οι οποίες άλλωστε αφορούν ακριβώς τη θέρμανση.

Κατόπιν αυτού,

Ερωτώνται οι Υπουργοί:

  1. Αν θα εξεταστεί η δυνατότητα τα δημοτικά κολυμβητήρια να μπορούν να προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών τους σε θέρμανση».
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version