home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΟικονομίαFirst Featured

Τρίπολη: Τεράστια επένδυση της DEMO ABEΕ

Οι επενδύσεις της DEMO στην Αρκαδία ήταν ένας μακροχρόνιος στόχος

Επενδυτικό πρόγραμμα – μαμούθ η μεγάλη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία DEMO ΑΒΕΕ, συνολικής αξίας 356 εκατ. ευρώ σε βάθος εξαετίας, μέρος των επενδύσεων να γίνεται στην Αρκαδία, απ όπου έλκει την καταγωγή τ της οικογένειας Δέμου, αποσκοπώντας να καλύψει το 20% των αναγκών της Ευρώπης

Συγκεκριμένα στην Αρκαδία θα δημιουργηθούν τρεις μονάδες για παραγωγή Α΄ υλών και τέσσερις μονάδες για παραγωγή τελικών σκευασμάτων για νοσοκομεία. Σημειώνεται πως οι επενδύσεις της DEMO στην Αρκαδία ήταν ένας μακροχρόνιος στόχος για την οικογένεια, καθώς εδώ και τουλάχιστον μια 5ετία προετοίμαζε το πλάνο. Επιπλέον σε ότι αφορά τους τομείς έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία ήδη στην τρέχουσα χρονιά δημιούργησε νέα σύγχρονα εργαστήρια στη Θεσσαλονίκη.

demo00014

Με τις επενδύσεις αυτές, σε Τρίπολη και Βόρεια Ελλάδα, η DEMO προχωρά στην παραγωγή 125 νέων νοσοκομειακών φαρμάκων, ενώ θα είναι σε θέση να καλύψει το 20% των αναγκών ολόκληρης της Ευρώπης. Επιπλέον αλλάζει τα δεδομένα των περιοχών, αυξάνοντας τις άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και αποτελώντας κίνητρο παραμονής στη χώρα για τους νέους επιστήμονες.

Η Ίδρυση της DEMO ABEΕ

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση φαρμακευτικών προϊόντων.

Tα τελευταία χρόνια, η εταιρεία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Η ανάπτυξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη σημαντικών στόχων μέσα από την αφοσίωση και την ποιοτική δουλειά των εργαζομένων της εταιρείας μας.

Νο 1 Παραγωγός εταιρεία στην Ελλάδα (Αριθμός Παραγόμενων Μονάδων)

Νο 1 εταιρεία στην νοσοκομειακή αγορά (Αριθμός Πωληθέντων Μονάδων)

Νο 1 στις εξαγωγές (Αριθμός Πωληθέντων Μονάδων με το δικό της Brand)

Μέσα στις 100 πρώτες βιομηχανίες στην Ελλάδα

Επίσημος προμηθευτής των Ηνωμένων Εθνών, UNICEF, Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Γιατρών Χωρίς Σύνορα, Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button