home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βανδάλισαν το δημοτικό στα Ίρια και εξόργισαν τον Κωστούρο

Θα δώσει τη λύση η τεχνολογία;
Μπασκέτα δημοτικό Ιρίων (1)

Την οργή του δημάρχου Ναυπλιέων προκάλεσε ο νέος βανδαλισμός στο δημοτικό σχολείο Ιρίων, καθώς η μπασκέτα αυτή έχει επισκευαστεί κατ’ επανάληψη μετά από ζημιές στις οποίες έχουν προβεί άγνωστοι. Ο Δημήτρης Κωστούρος τονίζει την ανάγκη να προστατεύσουμε τους σχολικούς χώρους, ώστε αυτοί να μπορούν χρησιμοποιούνται από τα παιδιά μας και πέρα από τις ώρες διδασκαλίας.

Παράλληλα στέλνει μήνυμα σε όσους προκαλούν τις καταστροφές επισημαίνοντας τα εξής:

«Τα προαύλια των σχολείων μας για την πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχουν δεχθεί την φροντίδα και το ενδιαφέρον μας.

Κανονικά θα πρέπει να μένουν ανοιχτά και τις ώρες που το σχολείο δε λειτουργεί έτσι ώστε εκεί τα παιδιά να μπορούν να παίζουν, να διασκεδάζουν και να κοινωνικοποιούνται και εκτός του ημερήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος.

Πρέπει να περάσει μέσα στο μυαλό μας ότι μας ανήκουν, ανήκουν στα παιδιά μας και κανείς δεν έχει δικαίωμα να καταστρέφει και να βανδαλίζει αυτούς τους χώρους προστατευόμενος από τη σιωπή μας!

Πρέπει και είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε το δημόσιο χώρο και τη δημόσια περιουσία ακόμη κι αν αναγκαστούμε να καταφύγουμε στα μέσα που δίνει η τεχνολογία ώστε να βρούμε τους ενόχους.

Σε πολλά σχολεία (π. χ. Δημοτικό Ιρίων κ. α.) έχουμε επισκευάσει και αντικαταστήσει τις ίδιες υποδομές πολλές φορές».

Μπασκέτα δημοτικό Ιρίων 1 1

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis