home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΑυτοδιοίκηση

Κορωνοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ στην Καλαμάτα – Δραματική έκκληση του δημάρχου

Ο δήμαρχος προειδοποιεί πως αν δεν δοθεί η δέουσα προσοχή από όλους τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, με αφορμή τα αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού που διαδέχονται το ένα το άλλο στη Μεσσηνία και σε συνδυασμό με την αλμλατώδη αύξηση του ιικού φορτίου στο Βιολογικό Καθαρισμό της πόλης, κάνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα ατομικής προστασίας, ώστε να γίνει η επιστροφή στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Είναι γεγονός ότι παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα και στην περιοχή μας, ενώ χθες είχαμε και ένα αρνητικό ρεκόρ. Η κατάσταση σίγουρα μας ανησυχεί, ενώ μας προβληματίζει και η μεγάλη αύξηση στο ιικό φορτίο στο Βιολογικό Καθαρισμό, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων αναλύσεων, καθώς εντοπίστηκαν 62.000 αντίγραφα ιού ανά λίτρο λυμάτων.

Να επαναλάβω ότι οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα ατομικής προστασίας, να ακούμε τους ειδικούς, να ενημερωθούμε σωστά και να εμβολιαστούμε. Το εμβόλιο -και πρέπει όλοι να το καταλάβουν- είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω, το εισιτήριο για επιστροφή στην κανονικότητα. Αν δεν προσέξουμε τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button