home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Πότε έρχονται οι Κενυάτες στην Αργολίδα

Πολυμελής αντιπροσωπεία κυβερνητών / περιφερειαρχών από την Κένυα καθώς και επιχειρηματιών από την χώρα αυτή της ανατολικής Αφρικής επισκέπτεται την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το τριήμερο 3 με 5 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου η αντιπροσωπεία επισκέπτεται τη Μεσσηνία, όπου στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Μεσσηνίας, θα ξεναγηθεί στην Κεντρική Αγορά, στο Ιστορικό Κέντρο. Στη συνέχεια, στον πεζόδρομο της Ιατροπούλου, με τη φροντίδα της Ενωσης Μεσσηνίας, τα μέλη της αντιπροσωπείας θα δοκιμάσουν τοπικές γεύσεις και προϊόντα της Μεσσηνίας. Το μεσημέρι αύριο θα επισκεφθούν τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί με την εκδήλωση “Ελλάδα – Κένυα: ευκαιρίες για συνεργασία στους τομείς οικονομίας, τουρισμού, ναυτιλίας, πολιτισμού”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Μεθαύριο, Πέμπτη, η αντιπροσωπεία της αφρικανικής χώρας θα επισκεφθεί την Σπάρτη, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία

με το Επιμελητήριο Λακωνίας, διοργανώνουν στις 5 το απόγευμα ανάλογη εκδήλωση στο Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας.

Τις επόμενες ημέρες η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί την Αργολίδα, την Αρκαδία και την Κορινθία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button