home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί

Το Τμήμα Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε στη δράση «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» με στόχο τη μείωση των τροχαίων.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ναύπλιο: Αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί
Ερυθρός Σταυρός Ναύπλιο

Το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, το Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε στη δράση «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» που οργανώθηκε από του Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Η δράση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο από τις 21.00 έως τις 24.00.

Οι εθελοντές, ύστερα από έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, συμμετείχαν το Σάββατο το βράδυ, στην υποστήριξη της «Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα». Στη δράση συμμετείχαν ενεργά μέλη του Π.Σ. και η πρόεδρος του Τμήματος, κα Ιωάννα Δαρσακλή.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας, διοργάνωσε την επιτυχημένη δράση ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, γνωστή ως «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα» στο Ναύπλιο σε συνεργασία με την Τροχαία Ναυπλίου.

Ευρωπαϊκή νύχτα χωρίς ατυχήματα στο Ναύπλιο
Φώτο: Ε.Ε.Σ Ναυπλίου

Η δράση πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα σε δεκάδες χώρες της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως, με στόχο την προώθηση μηνυμάτων Οδικής Ασφάλειας και την υιοθέτηση προτύπων για ασφαλείς και υγιείς συμπεριφορές, με έμφαση στην ασφάλεια στο δρόμο.

Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού και κυρίως των νέων στη χώρα μας, ώστε να
συνειδητοποιήσουν ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί, υιοθετώντας πιο υπεύθυνη στάση ως οδηγοί αλλά και ως συνεπιβάτες.

Κοντά στους εθελοντές του Ε.Ε.Σ. παρευρέθηκε και παρέμεινε ο πρώην πρόεδρος του Τμήματος κ. Γιάννης Ηλιόπουλος. Στην καμπάνια και στο φιλικό αλκοτέστ ανταποκρίθηκε πρόθυμα και ο πρώην πρύτανης του Ε.Μ.Π. κ. Νίκος Μαρκάτος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis