home design 800x400
home design 1170Χ320

Τάσος Χρόνης: Η εξωστρέφεια του Δήμου Επιδαύρου ξανακερδήθηκε

O δήμος Επιδαύρου προτάθηκε για «Τιμώμενος Δήμος» στην κορυφαία ελληνική έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2021»- Τι αναφέρει ο Τάσος Χρόνης.

O δήμος Επιδαύρου προτάθηκε για «Τιμώμενος Δήμος» στην κορυφαία ελληνική έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2021». Αυτό συζητήθηκε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, πριν λίγες ημέρες, μεταξύ της διοίκησης της έκθεσης και του Δήμαρχου Επιδαύρου, Τάσου Χρόνη. Από τις 12 έως 14 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη, η Βόρεια Ελλάδα και φυσικά όλος ο τουριστικός κόσμος θα γνωρίσει την «άλλη Επίδαυρο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Ο Τάσος Χρόνης είπε τα εξής:

«Η εξωστρέφεια του Δήμου μας ήταν το μεγάλο στοίχημα που έπρεπε να ξανακερδισουμε!

Το 2019 μετά από 10 τουλάχιστον χρόνια βρεθήκαμε στην κορυφαία ελληνική έκθεση Τουρισμού “Philoxenia” και με την παρουσία μας κερδίσαμε το ενδιαφέρον των διοργανωτών.

Το 2021, μετά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης, προταθηκαμε για “Τιμώμενος Δήμος” στην “Philoxenia 2021”!
Αυτό ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης μας με την διοίκηση της έκθεσης στο περιθώριο του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες ημέρες.

O Τάσος Χρόνης , δήμαρχος Επιδαύρου Philoxenia 2021 στη Θεσσαλονίκη
Φωτογραφία: Tasos Chronis (facebook)

Από 12 έως 14 Νοεμβρίου η Θεσσαλονίκη, η Βόρεια Ελλάδα και φυσικά όλος ο τουριστικός κόσμος θα γνωρίσει την “άλλη Επιδαυρο”.

Μαζί με τα μνημεια μας, θα ξεναγηθει στην ιστορία μέσω της Α Εθνοσυνελευσης της Επιδαύρου, θα μάθει για τις βυζαντινές εκκλησιές μας και την πρώτη τοξωτή γέφυρα στην Καζαρμα, θα περπατήσει στα μονοπάτια μας. Θα τρέξει στο epidavros action. Θα κάνει κατάδυση, “πάρα πέντε”, θα ψαρεψει και θα μαζέψει ελιές!

Θα δοκιμάσει τυρί, ζυμαρικά και παξιμάδια από την Τραχεια, το Κολιακι και το Αδάμι. Θα γευτεί λάδι από το Λυγουριο και τη Δημαινα, μέλι και ελιές από τον Άγιο Δημήτριο, πορτοκάλια από τη Νέα και την Αρχαία Επίδαυρο!
Σας περιμένουμε…»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis