home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου: Να σταματήσει κάθε ποινική δίωξη των 19 για τους πλειστηριασμούς

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους 19 πολίτες.

Ψήφισμα εξέδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τη δίκη των 19 κατηγορούμενων σχετικά με παρεμπόδιση πλειστηριασμού στο Ναύπλιο τον Σεπτέμβριο του 2017. Η δίκη είναι προγραμματισμένη για τις 29 Οκτωβρίου. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εκφράζει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους 19 πολίτες, ζητώντας να σταματήσει κάθε ποινική δίωξή τους.

Το ψήφισμα αναφέρει τα εξής:

Στις 19 Οκτωβρίου δικάζονται στο Ναύπλιο 19 πολίτες, μεταξύ αυτών, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημοσθένης Δρούγκας και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, Παντελής Κοκκινόπουλος, επειδή το καλοκαίρι του 2017 βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο του Άργους για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά με σκοπό να μην γίνει πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας φτωχών συμπολιτών τους.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου δηλώνει την αλληλεγγύη του στους 19 δικαζόμενους συμπολίτες μας, που το μόνο πράγμα που έκαναν ήταν να εκφράσουν ειρηνικά, όπως τόσες άλλες φορές, την αλληλεγγύη τους στους φτωχούς συμπολίτες τους που εκπλειστηριαζόταν η πρώτη κατοικία τους.

Διαβάστε ακόμα

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους 19 διωκόμενους πολίτες, ζητάει να σταματήσει κάθε ποινική δίωξή τους διότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και άδικες και ζητάει να αθωωθούν οι 19 συμπολίτες μας από τις κατηγορίες παρεμπόδισης πλειστηριασμού, όπως έπραξε και το Δ’ τριμελές πλημμελειοδικείο Αθηνών το οποίο αθώωσε τον Παν. Λαφαζάνη για τις ίδιες κατηγορίες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button