home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Γεωργόπουλος: Κανένα πολιτικό τερτίπι για την ανταποδοτικότητα από τις ΑΠΕ

Έχουν γίνει έργα και στις τρεις Κοινότητες Διδύμων, Θερμησίας και Ηλιοκάστρου, τονίζει ο δήμαρχος Ερμιονίδας.

«Για το θέμα της ανταποδοτικότητας των χρημάτων από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), δεν ανεχόμαστε καμία πολιτικάντικη ανακοίνωση και κανένα πολιτικό τερτίπι. Για τα χρήματα αυτά, η παράταξή μας έδωσε μεγάλο αγώνα και κατάφερε με τις πιέσεις της να πραγματοποιηθεί η απόδοση των χρημάτων αυτών στις Κοινότητες που τα δικαιούνται, και βέβαια, ως Δημοτική Αρχή με τον τρόπο αυτόν πορευόμαστε». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

«Εάν κάτι πρέπει να αφήσουμε όλοι μας ως απόδειξη της πορείας μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι απόδοση ολοκληρωμένων έργων στους δημότες, και αυτό σημαίνει ότι από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε, αυτός θα πρέπει να είναι ο μόνος στόχος μας, η παραγωγικότητα. Κάποιοι μέχρι και σήμερα δεν το έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να το κατανοήσουν. Οι πολίτες όμως αντιλαμβάνονται, κατανοούν και αγκαλιάζουν τους ανθρώπους που προσφέρουν ουσιαστικά στον τόπο μας», σημειώνει επίσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δήμαρχος:

«Πληροφορούμε κάθε κακοπροαίρετο, που σκοπό έχει να παραπλανήσει και να παραπληροφορήσει, πως η Δημοτική Αρχή είναι σε πλήρη συνεννόηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Ηλιοκάστρου, Διδύμων και Θερμησίας. Για τις συντηρήσεις – επισκευές – αναπλάσεις, στις Κοινότητες που δικαιούνται απόδοση χρηματικών ποσών από τις ΑΠΕ,  εκπονούνται μελέτες και υπογράφονται συμβάσεις κατασκευής έργου. Όπως λοιπόν ενημερώσαμε αναλυτικά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα έργα που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε δικαιούμενη Κοινότητα, υλοποιούνται κατόπιν συνεργασίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων των Κοινοτήτων και της αρμόδιας Υπηρεσίας.

Την προηγούμενη χρονιά, υπογράφηκαν Συμβάσεις Κατασκευής Έργου με τίτλο: «Συντηρήσεις – Επισκευές Δημοτικών Κτηρίων και Αναπλάσεις» και στις τρεις Κοινότητες Διδύμων, Θερμησίας και Ηλιοκάστρου, από έσοδα των Ανακυκλώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Τα έργα ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την υπογραφή των Συμβάσεων.

Από τα έσοδα των ΑΠΕ, κάθε χρόνο, υλοποιούνται έργα και βελτιώνεται η εικόνα των Κοινοτήτων του Δήμου μας, με τις προτάσεις των Συμβουλίων των Κοινοτήτων, σε συνδυασμό με την γνώμη της Δημοτικής Αρχής και τους ελέγχους και τις μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Αντί λοιπόν να επαινέσουν τη Δημοτική Αρχή για το έργο 300.000 € στις 3 Κοινότητες από ΑΠΕ, μεμψιμοιρούν και δείχνουν τη στείρα αντιπολιτευτική τους πρόθεση.   

Η συνέχεια των έργων κάθε χρόνο, σε κάθε Κοινότητα, είναι η ηχηρότερη απάντηση!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button