home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑχαΐα

Πάτρα: Ληστές για ένα σάντουιτς

Τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 16χρονο με μαχαίρι

Με σκοπό την απόκτηση ενός σάντουϊτς τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έναν 16χρονο στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα τα ξημερώματα της Κυριακής 17 Οκτωβρίου.

Οι δράστες ηλικίας περίπου 15 – 17 ετών, οι οποίοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, πλησίασαν τον έφηβο και με την απειλή μαχαιριού του πήραν το κινητό τηλέφωνο και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 16χρονος μετά το αρχικό σοκ, ενημέρωσε για την αστυνομία και σήμανε συναγερμός, με αστυνομικές δυνάμεις της Αμεσης Δράσης Πατρών να σπεύδουν στην περιοχή.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων αναζητήσεων, οι δύο από τους τρεις δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, έπειτα από πεζή καταδίωξη στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Βορείου Ηπείρου και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Διαβάστε ακόμα

Από την ταυτοποίηση των στοιχείων,  πρόκειται για αδέλφια, που όπως προέκυψε από την προανάκριση δεν έχουν απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές. Φέρεται να απέδωσαν την πράξη τους στην οικονομική ανέχεια, ισχυριζόμενοι πως το έκαναν, προκειμένου ν΄αγοράσουν ένα σάντουιτς… με τα χρήματα που θα έπαιρναν, αφού θα πωλούσαν το κινητό τηλέφωνο(!).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button