home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

7.000 χιλιόμετρα σε 180 ημέρες: Από τα Χανιά στο Άργος ο Κρητικός ποδηλάτης

Ο Παναγιώτης Μπαλολάκης, ερασιτέχνης αλλά έμπειρος ποδηλάτης, έγινε δεκτός με θέρμη από τον Δημήτρη Κρίγγο και τον Χρήστο Πετσέλη.

Ένα μοναδικό ποδηλατικό ταξίδι σε όλη τη χώρα, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων κάνει ο Κρητικός ποδηλάτης Παναγιώτης Μπαλολάκης. Ξεκινώντας από τα Χανιά, με ένα ποδήλατο στις 4 Μαΐου έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Οκτώβρη στο Άστρος. Στη συνέχεια πήρε το δρόμο προς Αργολίδα, έχοντας ήδη περάσει από τη Νέα Κίο, πήρε το δρόμο για το Άργος, όπου φωτογραφήθηκε με τους αντιδημάρχους Δημήτρη Κρίγγο και Χρήστο Πετσέλη.

«Ο Παναγιώτης επιχειρεί τον ποδηλατικό γύρο της Ελλάδας. 7000 χιλιόμετρα σε 180 ημέρες. Φιλοδοξεί να γνωρίσουμε μαζί του κάθε γωνιά της χώρας μας. Με χαρά τον υποδεχτήκαμε και στο Άργος», ανεφερε ο Αντιδήμαρχος Άργους Δημήτρης Κρίγγος

Ο Παναγιώτης Μπαλολάκης, ερασιτέχνης αλλά έμπειρος ποδηλάτης γίνεται δεκτός από τις δημοτικές αρχές με θέρμη, όπως έγινε και στο Άστρος, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης, συμπληρώνοντας μέχρι τώρα 160 μέρες πάνω στη σέλα.

Το ποδηλατικό του ταξίδι θα κρατήσει για περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, σε διάστημα 180 ημερών.

Αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι, που ήδη συμπληρώνει 6 μήνες, στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό σχεδόν μηδενικό, οικολογικό αποτύπωμα. Με την αξιοποίηση ενός ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, ενός μικρού φωτοβολταϊκού για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας – καταγραφής και διαμονής σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button