home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Καλό παράδεισο Ανδρέα»: Οι φυσικοθεραπευτές Αργολίδας – Αρκαδίας αποχαιρετούν έναν δικό τους άνθρωπο

Πέθανε ο Ανδρέας Κόκκκινος, επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής στις Εθνικές ομάδες γυναικών, νεανίδων και κορασίδων. Στην Τρίπολη η κηδεία του.
Μαύρο Τριαντάφυλλο

Έφυγε από τη ζωή ο φυσικοθεραπευτής Ανδρέας Κόκκινος που διατηρούσε ιατρείο στην Τρίπολη. Ένας άνθρωπος που ως επιστήμονας είχε συνεργαστεί με αρκετούς αθλητικούς συλλόγους της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε αθλητές/τριες, στο χώρο του μπάσκετ, του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και άλλων σπορ.

Αποτέλεσε φυσιοθεραπευτής τα προηγούμενα χρόνια και των Εθνικών ομάδων βόλεϊ.

Για αρκετά χρόνια κατοικούσε στην Μεγαλόπολη.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 16:30 στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη.

Συλλυπητήρια και από Αργολίδα

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αργολίδας-Αρκαδίας μετά την ξαφνική και αδόκητη απώλεια του Ανδρέα Κόκκινου, παραβρέθηκε με αντιπροσωπεία στην εξόδιο ακολουθία.

Η Δ.Ε. Φυσικοθεραπευτών Αργολίδας-Αρκαδίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς τους οικείους του.

Αντί στεφάνων οι φυσικοθεραπευτές της Αρκαδίας συνείσφεραν στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού που θα αποδοθεί στη μνήμη του συναδέλφου μας Ανδρέα Κόκκινου.

«Καλό παράδεισο Ανδρέα», καταλήγει το συλλυπητήριο μύνημα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Ανδρέα Κόκκινου.

Ο Ανδρέας Κόκκινος διετέλεσε επί σειρά ετών ως φυσιοθεραπευτής στις Εθνικές ομάδες γυναικών, νεανίδων και κορασίδων και ήταν ένας εξαίρετος επιστήμονας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis