home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Καλαμάτα: Τελευταίο αντίο για το Νίκο Γραμματικόπουλο – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Γραμματικόπουλος Καλαμάτα

Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στον διευθυντή της κλινικής Covid του νοσοκομείου Καλαμάτας Νίκο Γραμματικόπουλο συγγενείς, φίλοι και πρώην ασθενείς του.

Ο 54χρονος γιατρός είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Καζάρμας. Όμως, η οικογένειά του ανησύχησε όταν νύχτωσε και δεν επέστρεψε και έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία. Ξεκίνησαν, λοιπόν, έρευνες και το πρωί το αυτοκίνητό του εντοπίσθηκε στην περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς, εντοπίσθηκε και ο άτυχος 54χρονος νεκρός.

Παρότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη για εγκληματική ενέργεια, κλήθηκε στο σημείο ο ιατροδικαστής Ιωάννης Δούζης, ενώ διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή, η οποία έδειξε ότι ο θάνατος του γιατρού οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Η κηδεία του πνευμονολόγου έγινε σήμερα το πρωί στις 11:00, από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Καζάρμα Μεσσηνίας.

Η πτέρυγα Covid θα αποκτήσει το όνομά του

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου της Καλαμάτας αποφάσισε να δοθεί το όνομα του γιατρού πνευμονολόγου και Διευθυντή της Κλινικής Covid-19 της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, Νίκου Γραμματικόπουλου, στην Πτέρυγα που στεγάζεται η Κλινική Covid-19.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, στην σημερινή συνεδριασή του μετά τη θλιβερή αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Ιατρού Πνευμονολόγου και Διευθυντή της Κλινικής COVID19 της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, θέτει το θέμα ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και αφού έλαβε υπόψιν:

Την επιστημονική κατάρτιση, το ήθος, το κύρος και την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του εκλιπόντος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας,

Τον καθημερινό, επίμονο και αποτελεσματικό αγώνα του για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην κλινική COVID της Νοσηλευτική Μονάδας Καλαμάτας,

Την εκτίμηση, την καθολική αποδοχή και το σεβασμό, με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν η διοίκηση του Νοσοκομείου, οι συνάδελφοί του, οι ασθενείς, οι συνδημότες μας και όλοι όσοι τον γνώριζαν,

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis