home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκ στην Kαλαμάτα: Νεκρός ο διευθυντής της κλινικής Covid-19

O άτυχος 54χρονος γιατρός έφυγε για κυνήγι και δεν επέστρεψε
Νοσοκομείο Καλαμάτας Νίκος Γραμματικόπουλος πέθανε

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Διευθυντή της Κλινικής Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας πνευμονολόγου Νίκου Γραμματικόπουλου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 54χρονος γιατρός είχε πάει χθες για κυνήγι σε δασική περιοχή στην Καζάρμα, αλλά δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι δικοί του άνθρωποι και να τον αναζητήσουν, ειδοποιώντας την αστυνομία.

Σήμερα, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου το πρωί, εντοπίστηκε στη συγκεκριμένη δασική περιοχή νεκρός, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους συναδέλφους του στο Νοσοκομείο.

Eκτιμάται οτι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια, όμως φως στην ακριβή αιτία θανάτου του θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Μεγάλη απώλεια

Ο Νίκος Γραμματικόπουλος ήταν πνευμονολόγος -εντατικολόγος και Διευθυντής της Κλινικής Covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας και είχε συμβάλλει τα μέγιστα από την αρχή της πανδημίας για να στηθεί και να λειτουργήσει η Κλινική για τον κορονοϊό, περιθάλποντας εκατοντάδες ασθενείς.

Η απώλειά του είναι μεγάλη για το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας μην μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του δήλωσε: “Βαθιά συγκλονισμένος, μόλις ενημερώθηκα την τραγική είδηση του θανάτου του φίλου, γιατρού πνευμονολόγου του Νοσοκομείου Καλαμάτας και συνεργάτη για 10 και πλέον χρόνια Νίκου Γραμματικοπουλου.

Ο Νίκος ο Γραμματικόπουλος ο ακούραστος εργάτης που βρίσκονταν πάντα δίπλα σε κάθε ασθενή με το χαμόγελο, το χιούμορ και την αγάπη του, ο επιστήμονας που μπήκε μπροστά και ανέλαβε την Διεύθυνση της Κλινικής Covid-19 περίπου 2,5 χρόνια τώρα, δεν είναι πια μαζί μας. Κρίμα, είχε πολλά ακόμη να δώσει στο συνάνθρωπο!!!

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!”

Παράλληλα, ανακοίνωση εξέδωσε και το Εργατικο Κέντρο της πόλης που σημειώνει: «Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας εκφράζει την βαθιά θλίψη για την απώλεια του Νίκου Γραμματικόπουλου, ενός σπουδαίου γιατρού και πάνω απ’ όλα ανθρώπου.

Ο Νίκος Γραμματικόπουλος έδωσε τον αγώνα του ως επιστήμονας και ως άνθρωπος, δίνοντας τα μέγιστα για την δημιουργία της κλινικής Covid-19 αλλά και προσφέροντας απλόχερα τις υπηρεσίες του σε κάθε άνθρωπο που τον χρειαζόταν. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλλυπητήρια από Νίκα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του διευθυντή της κλινικής covid του Νοσοκομείου Καλαμάτας πνευμονολόγου Νίκου Γραμματικόπουλου, προέβη στην πιο κάτω δήλωση:

“Εκφράζω τη μεγάλη οδύνη μου για την ξαφνική εκδημία του Νίκου Γραμματικόπουλου.

Ο φιλάνθρωπος και ακούραστος γιατρός, ο επικεφαλής του Νοσοκομείου Καλαμάτας στον μεγάλο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο ευεργέτης δεκάδων Μεσσηνίων και Πελοποννησίων ασθενών από την covid-19, ο άνθρωπος της αλληλεγγύης και της προσφοράς, εγκατέλειψε τα εγκόσμια.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη, τον ευγνωμονούμε για την προσφορά του, διδασκόμαστε από το παράδειγμά του”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis