home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κλειστά σχολεία αύριο σε Αρκαδία, Λακωνία και σε όλη την Αργολίδα

Σε ποιους δήμους δεν θα γίνουν μαθήματα την Παρασκευή σε δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια με απόφαση των δημάρχων τους.
Κατάληψη σχολείο

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου όλα τα σχολεία σε δήμους των περιφερειακών ενοτήτων Αργολίδας, Λακωνίας και Αρκαδίας, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για δυσμενείς καιρικές συνθήκες, που φέρνει η κακοκαιρία «Μπάλλος», η οποία σε πρώτη φάση χτυπά την Αττική και απειλεί Εύβοια και Χαλκιδική.

Όπως ανακοινώθηκε από τους δήμους, οι αποφάσεις για την μη λειτουργία των σχολικών μονάδων ελήφθησαν για προληπτικούς λόγους, με σκοπό την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών κατά τις μετακινήσεις τους.

Ειδικότερα, στην Αργολίδα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Ναυπλιέων, Άργους – Μυκηνών, Επιδαύρου και Ερμιονίδας, δηλαδή και στους τέσσερις δήμους του νομού.

Στη Λακωνία δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Μονεμβασίας και Ευρώτα, ενώ αντίστοιχα στην Αρκαδία θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον δήμο της Τρίπολης.

Το ίδιο αποφάσισε πριν από λίγο και ο Δήμος Βέλου Βόχας στην Κορινθία, ο οποίος αναστέλλει τη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων (βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) για αύριο.

Να υπενθυμίσουμε πως το κλείσιμο των σχολείων σε Αττική, Εύβοια, Χαλκιδική με απόφαση της ΓΓΠΠ ανακοίνωσε προ ολίγου και ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis