home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κλειστά σχολεία την Παρασκευή σε Επίδαυρο και Ερμιονίδα

Χρόνης και Γεωργόπουλος αποφάσισαν το κλείσιμο των σχολικών μονάδων των δήμων Επιδαύρου και Ερμιονίδας λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου με απόφαση του δημάρχου Γιάννης Γεωργόπουλου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των έντονων βροχοπτώσεων από την κακοκαιρία «Μπάλλος» όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας για την ασφάλεια των μαθητών, των μαθητριών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, θα παραμείνουν κλειστά, ως προληπτικό μέτρο.

Το ίδιο αποφασίστηκε και για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου.

Απόφαση κλεισίματος σχολείων δήμος Ερμιονίδας

Το ίδιο αποφάσισε και ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης για τις σχολικές μονάδες του δήμου του. Έτσι λοιπόν όλα τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στο Δήμο Επιδαύρου θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Όχι όμως και οι παιδικοί σταθμοί οι οποίοι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Απόφαση κλεισίματος σχολείων Δήμος Επιδαύρου

Ανάλογες αποφάσεις έχουν ήδη λάβει οι Δήμοι Άργους – Μυκηνών και Ναυππλιέων, στους οποίους δεν θα λειτουργήσουν επίσης οι σχολικές μονάδες αύριο, με εξαίρεση τους βρεφονηπιακούς σταθμούς στον Δήμο Ναυπλιέων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis