home design 800x400
home design 1170Χ320

Μουδιασμένοι στην Αργολίδα με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ – Τι λένε για τη Φώφη Γεννηματά

Τι έγραψαν Πουλάς, Χρηστίδης, Κουτσογιάννης, Μανιάτης. Η πρώτη αντίδραση από τους συνυποψηφίους της Ανδρουλάκη και Λοβέρδο.
Φώφη Γεννηματά

Ραγδαίες εξελίξεις στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής προκαλεί η απόσυρση της υποψηφιότητας που ανακοίνωσε η Φώφη Γεννηματά για λόγους υγείας. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η κυρία Γεννηματά δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο και αυτό δεν άφησε ασυγκίνητους τους πολιτικούς της φίλους και συνοδοιπόρους στην Αργολίδα, οι οποίοι εμφανίζονται μουδιασμένοι με αυτή τη ξαφνική εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα στο κόμμα.

Πουλάς: Καλή και γρήγορη ανάρρωση

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς έγραψε:

«Πρόεδρε είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα ξεπεράσεις και αυτή τη δοκιμασία για να επιστρέψεις στους πολιτικούς αγώνες που έχεις μάθει να δίνεις για την πατρίδα, για την κοινωνία και τη δημοκρατία. Καλή και γρήγορη ανάρρωση!»

Χρηστίδης: Με χαμόγελο και αισιοδοξία θα κερδίσεις και αυτή τη μάχη

Ο εξ Αργολίδας προερχόμενος εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης έγραψε:

«Έξι χρόνια δίπλα σου έμαθα πως είναι να δίνεις μάχες και να τις κερδίζεις. Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Με τον δικό σου τροπο. Έτσι θα κερδίσεις και αυτήν. Είμαστε μαζί σου».

Κουτσογιάννης: Ταχεία ανάρρωση

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδας Κουτσογιάννης αναφέρει:

«Η ξαφνική επιδείνωση της κατάστασης υγείας της Προέδρου κ. Φ. Γεννηματά που οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, επειδή απαιτεί αντιμετώπιση με νοσηλεία, την υποχρεώνει στην μη συμμετοχή της ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη της νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά της παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης.

Ευχόμεθα από καρδιάς περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο κ. Φώφη Γεννηματά».

Ευχές για ανάρρωση και από Μανιάτη

Ο τέως βουλευτής Αργολίδας και πρώην υπουργός με ΠΑΣΟΚ και ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης έγραψε:

«Όλες μου τις ευχές στη Φώφη Γεννηματά για γρήγορη ανάρρωση».

Τι έγραψε η Φώφη Γεννηματά

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η κυρία Γεννηματά αναφέρει τα εξής:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Αναστέλλει την προεκλογική δραστηριότητα ο Ανδρουλάκης

Αμέσως μετά την είδηση για την κατάσταση της υγείας της κυρίας Γεννηματά, ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, δήλωσε:

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Τι είπε ο Λοβέρδος

Με τους στενούς συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά επικοινώνησε αμέσως και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Όπως είπε είναι κοντά της ως σύντροφος και καλός φίλος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis