home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeaturedFirst Featured

Αργολίδα: Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για έργα σε Κόστα, Νέο Ηραίο και Μπόρσα

Σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δήμων ενέκρινε το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Στην έγκριση σύναψης προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και δήμων για την υλοποίηση διάφορων έργων προέβη το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, που συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η σύναψη πρρογραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ερμιονίδας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για το συνολικού προϋπολογισμού 120.000 ευρώ έργου προστασίας από την διάβρωση της ακτογραμμής στην Κόστα.

Εγκρίθηκε επίσης η σύναψη δύο προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Αργους – Μυκηνών και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, μίας για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Μπορσιών, έργο με προϋπολογισμό 29.000 ευρώ και μίας για την βελτίωση της αγωνιστικής επιφάνειας στο γήπεδο του Νέου Ηραίου, έργο συνολικού προϋπολογισμού 236.000 ευρώ.

Εξ άλλου, στη σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σικυωνίων και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για το συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ έργο αποκατάστασης του κατεστραμμένου οχετού στο Μεγάλο Βάλτο.

Ακόμα, το Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης ενέκρινε την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασιάς και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για το συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου από την διασταύρωση της επαρχιακή οδού 42 Νεάπολη – Βελανίδια προς Αγιο Νικόλαο.

Τέλος, εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Δυτικής Μάνης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για το συνολικού προϋπολογισμού 80.600 ευρώ έργο που αφορά σε υποστηρικτικές ενέργειες για την διαχείριση των απορριμμάτων στον εν λόγω δήμο της Μεσσηνίας.

Σημειώνεται, εξ άλλου, ότι καθώς έφυγαν υπάλληλοι λόγω της κινητικότητας και ήλθαν καινούργιοι, ορίστηκε νέος υπόλογος και οι πληρωμές των εργολάβων θα αρχίσει και πάλι από την ερχόμενη Τετάρτη 13 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button