home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΚοινωνίαFeatured

Πέθανε ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, πατέρας του νυν αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστου

«Αντίο, πατέρα» έγραψε ο γιος του. Σημαίνων στέλεχος της ΝΔ, ήταν για αρκετά χρόνια Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο και πατέρας πολλών έργων.

Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα ο τέως γενικός γραμματέας της πρώην Περιφερειας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, Πολιτικός Μηχανικός, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.. Ήταν ο πατέρας του νυν Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστου Λαμπρόπουλου.

«Αντίο, πατέρα» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο γιος του, Χρήστος.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη. Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 3:30 το μεσημέρι.

Τα συλλυπητήριά του, εκ μέρους όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου, εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠεΣυ Πελοποννήσου, Μανώλης Σκαντζός, στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης.

Διαβάστε ακόμα

Ο Παναγιώτης Νίκας ανέφερε στο Περιφερειακό συμβούλιο: «Ήταν σημαίνων στέλεχος της ΝΔ, ήταν αρκετά χρόνια Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο και είναι πατέρας πολλών έργων και κυρίως πατέρας μιας δημοκρατικής συμπεριφοράς, διαλόγου και συνεννόησης. Έδωσε στην κοινωνία τρία άριστα παιδιά, αλλά έδωσε και ένα παράδειγμα δημοσίου ήθους και σεβασμού και στο Νόμο και στο δημόσιο χρήμα. Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Μιλάμε για ένα δημόσιο λειτουργό που τίμησε σε κάθε περίπτωση το αξίωμα του».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button