home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΕλλάδα

Lockdown μόνο για τους ανεμβολίαστους

Όπως φαίνεται οι πλήρως εμβολιασμένοι θα έχουν ελευθερία κινήσεων και κανέναν περιορισμό

Πλήρως εμβολιασμένος; Πλήρης και η ελευθερία! Αυτή τη λύση φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες, ότι προκρίνει η κυβέρνηση και ετοιμάζουν οι ειδικοί για τους πλήρως εμβολιασμένους, που θα απολαμβάνουν κατάργηση των όποιων περιορισμών.

Στα μέτρα που είναι «στο τραπέζι» είναι οι πλήρως εμβολιασμένοι να μπορούν να απολαμβάνουν μουσική αλλά και χορό στην εστίαση και στις «κόκκινες περιοχές», κάτι που δεν συμβαίνει σήμερα, καθώς η απαγόρευση αφορούσε άπαντες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα αλλάξει και οι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν τέτοιους περιορισμούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι πλήρως εμβολιασμένοι θα έχουν ελευθερία κινήσεων και κανέναν περιορισμό.

Επιπλέον υπάρχει η σκέψη οι εμβολιασμένο να κυκλοφορούν χωρίς περιορισμό στο ωράριο ή να επισκέπτονται τον οδοντίατρο χωρίς rapid test.

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση θα εντείνει τις προσπάθειες πειθούς των ανεμβολίαστων.

ην εξέλιξη είχε προαναγγείλει και ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, καθώς είχε πει ότι τις επόμενες μέρες η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε συνεννόηση με την Επιτροπή Ειδικών θα αξιολογήσουν όλα τα δεδομένα, ενώ θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για θέματα δημόσιας υγείας και διαχείρισης της πανδημίας σε σχέση με την πλήρη αποκατάσταση των δικαιωμάτων των εμβολιασμένων πολιτών, αλλά και των μέτρων που πρέπει να υπάρχουν για να προστατευθούν οι πολίτες που δεν εμβολιάζονται.

Όχι σε καθολικό Lockdown – Η νέα συμβουλευτική επιτροπή

Καμία συζήτηση για πρόωρες εκλογές και ηχηρό όχι σε νέο καθολικό Lockdown, είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο συμβούλιο με τους Υπουργούς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στους Υπουργούς, πώς ο καλύτερος τρόπος να σταματήσει αυτή η συζήτηση γύρω από τις εκλογές είναι ο καθένας να αφοσιωθεί αποκλειστικά με το Υπουργείο τους, καθώς και  η οικονομία τα πάει καλά και δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές μέσα στο 2021.

Το δεύτερο ηχηρό όχι που είπε είναι στα καθολικά Lockdown, και ξεκαθάρισε στους υπουργούς την πρόθεση του να μην γίνει κανένα ολικό lockdown στη χώρα το επόμενο διάστημα. Μάλιστα επικαλέστηκε στοιχεία που έχει στην διάθεση του από τους επιστήμονες και τα οποία δείχνουν ότι το φετινό φθινόπωρο θα είναι εντελώς διαφορετικό από το περσινό, καθώς το σύστημα υγείας βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση και δεν υπάρχει η πίεση της προηγούμενης χρονιάς.

Ανακοινώσεις θα γίνουν την Τετάρτη από τον υπουργός υγείας Θάνο Πλεύρη, ο οποίος θα μιλήσει και για τον ρόλο της νέας συμβουλευτικής επιτροπής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button