home design 800x400

Ποιος είναι ο 58χρονος Μεσσήνιος που απειλούσε να ανατιναχτεί μπροστά από τη Βουλή

Οδηγείται στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή – Τι έγραφε το μανιφέστο που είχε μαζί του με αποδέκτες την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.

Συναγερμός στην αστυνομία της Βουλής και στην Αντιτρομοκρατική σήμανε κατά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, στο Σύνταγμα, μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Ένας άνδρας που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο ανέβηκε στην πλατεία, μπροστά ακριβώς από τη βουλή, και σύμφωνα με πληροφορίες απειλούσε να ανατιναχτεί.

Ο 58χρονος οδηγός του, αγρότης από τον Άγιο Φλώρο στην Καλαμάτα, συνελήφθη αμέσως και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο 58χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το αγροτικό φορτηγό που είχε καβαλήσει το πεζοδρόμιο μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είχε μέσα φιάλη υγραερίου και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Βίντεο: newsit.gr

«Είναι ακίνδυνος», λέει ο πρόεδρος του χωριού

Για τον 58χρονο αγρότη που προκάλεσε… συναγερμό στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας μίλησε στο newsit.gr ο Δημήτρης Χρονόπουλος, πρόεδρος του χωριού Άγιος Φλώρος.

«Είναι ακίνδυνος. Έχει γράψει στο αγροτικό του ότι «οι Τούρκοι κυβερνούν την Ελλάδα» και κυκλοφορεί στο χωριό εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια με αυτό» λέει ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αγίου Φλώρου.

Ο 58χρονος ζει στο χωριό μόνιμα. «Αγρότης είναι, δουλεύει, απλά έχει αυτό το πράγμα με τους Τούρκους, του έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα» σημειώνει ο πρόεδρος.

Το μανιφέστο

Ο αγρότης είχε μαζί του και μια επιστολή, που απευθυνόταν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θα ζητήματα της επιστολής είναι:

  • Κλοπή Αρχαίου μνημείου του Ναού Παμίσου.
  • Κλοπή οικοδομικής αδείας υλοποίηση σχεδίου κλοπής οικοπέδου.
  • Ιαματική και λοιπές πηγές του ποταμού Παμίσου
  • Ιστορικό δένδρο ο πλάτανος του Αγίου Φλώρου.
Φωτογραφία: newsit.gr

Σχόλια

Exit mobile version