home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Πανδαιμόνιο για έναν λογαριασμό 27 ευρώ

Η παρέα των νεαρών απαιτούσε έκπτωση, ενώ άρχισαν να σπάνε ποτήρια εντός του μαγαζιού.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάτρα: Πανδαιμόνιο για έναν λογαριασμό 27 ευρώ
club pota

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν σε καφετέρια στην Πάτρα, με τους ανθρώπους του καταστήματος να προσπαθούν μάταια για ώρα, να ηρεμήσουν τους τρεις θαμώνες. Αιτία για την «έκρηξή» τους, ο λογαριασμός που ζήτησαν και πήραν στα χέρια τους για τα ποτά που ήπιαν.

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε κατάστημα καφέ – bar στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Οι τρεις νεαροί κάθισαν να πιούν τα ποτά τους και να διασκεδάσουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν εριστικοί από την πρώτη στιγμή των συζητήσεων που είχαν με το προσωπικό για την παραγγελία, αλλά κανείς δεν φανταζόταν τότε, τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Μετά από αρκετή ώρα και ενώ η ιδιοκτησία είχε κεράσει την παρέα των τριών κάποια ποτά και σφηνάκια όπως συνηθίζεται, ένας εκ των τριών ζήτησε λογαριασμό. Η υπάλληλος κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο και του είπε πως συνολικά για τα 3 άτομα ήταν να πληρωθούν 27 ευρώ.

Το ποσό προκάλεσε την έντονη αντίδρασή τους. Σύμφωνα με το pelop.gr, απαίτησαν να τους γίνει έκπτωση. Όταν αυτό δεν έγινε, άρχισαν να πετούν ποτήρια στο έδαφος και όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες για λίγα λεπτά επικρατούσε μεγάλη αναστάτωση.

Άνθρωποι του καταστήματος τους πλησίασαν και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Παραμένει άγνωστο πάντως αν τελικά ο λογαριασμός πληρώθηκε ή αν ο ιδιοκτήτης προτίμησε να χάσει τα χρήματά του, από το να γίνει μεγαλύτερη ζημιά στο μαγαζί.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis