home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

Παίξε παιδί μου μπάλα

Σε καινούργια γήπεδα θα αγωνίζονται οι ομάδες της Ν Κίου και της Δαλαμανάρας

Με το σκεπτικό ότι παιδιά που δεν τα πάνε καλά στα ομαδικά παιχνίδια, έχουν περισσότερες πιθανότητες να μην τα πάνε καλά στις εξετάσεις, όπως αναφέρουν διάφοροι προπονητές, Ο Δήμος Άργους Μυκηνών αποκτά 2 ακόμα γήπεδα ποδοσφαίρου μπας και ανθήσει το ποδόσφαιρο στην περιοχή που χρόνια τώρα βρίσκεται στα Τάρταρα. Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ο Δήμος Άργους Μυκηνών υλοποιεί δύο νέα γήπεδα σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα συνολικού προϋπολογισμού 728.067,38 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ανέφερε ειδικά ότι «το γήπεδο της Νέας Κίου  μαζί με το γήπεδο της Δαλαμανάρας είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» ενώ συμβάλλει οικονομικά και ο δήμος μας. Ο  προϋπολογισμός του γηπέδου της Νέας Κίου που βρισκόμαστε σήμερα προσεγγίζει τις 600.000 ευρώ και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει όλων των κατηγοριών αγώνες και ευελπιστούμε να γίνει πόλος έλξης για πολλές αθλητικές διοργανώσεις». Δεν διευκρίνισε βέβαια για ποιους θα μπορούσε να γίνει πόλος έλξης ένα μικρό γήπεδο, όμως αποτελεί σίγουρα τιμή για τον «Αργοναύτη» να αγωνίζεται σε ένα καινούργιο γήπεδο, εκεί που αρχικά βρισκόταν η παλιά του έδρα. Από το χώμα στο χαλί!

Όμως το ερώτημα είναι, αν και για τα δύο γήπεδα συνολικά ο προϋπολογισμός ειναι 728.067,38 ευρω και μόνο της Ν. Κίου θα χρειαστει 600.000, τότε το γήπεδο της Δαλαμανάρας θα ολοκληρωθεί με μόλις 100.000 ευρω;

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Η ΝΈΑ ΚΙΟΣ ΑΠΌ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1927 ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ Α. Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΕΝ ΕΤΕΙ 1933, ΑΠΟΤΕΛΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΊΔΑ, ΜΕ ΔΙΚΌ ΤΗΣ ΓΉΠΕΔΟ ΑΛΆΝΑ, ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ 79,80,90 ΠΆΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΛΠ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΠΆΝΤΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΆ ΓΙΑ Β’ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΔΟΞΑ ΒΎΡΩΝΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΛΠ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΉΡΧΕ Δ, ΚΑΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΉ, ΑΝΈΒΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ Δ’ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΉΡΕ 4 ΚΥΠΕΛΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ Κ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΏΝ, ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΧΑΡΙΣ ΤΟ ΜΕΡΆΚΙ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ ΠΟΥ ΈΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ, ΕΝΑΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΉΤΑΝ Ο ΛΑΚΗΣ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΕ ΟΜΆΔΑ ΠΡΌΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΊΔΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧ ΕΙΑ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΑΤΡΙΛΙΩΤΗΣ ΝΟΊΚΙΑΣΕ ΓΙΑ 20 ΧΡ, 20 ΣΤΡΕΜ. ΑΠΌ ΤΟ Ε. ΘΙ. Α. ΓΙ. Ε ΠΟΥ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟ ΓΉΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΈΑ ΚΙΟ, ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ, ΤΏΡΑ ΠΡΙΣ ΤΙ Ο ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΣ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ ΓΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΕ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΌ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΘΕΩΡΏ ΠΩΣ ΚΑΛΩΣ ΈΠΡΑΞΕ Κ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΗΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΘΈΤΕΙ ΣΤΞ ΝΈΑ ΚΙΟ, ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΤΡΌΠΟ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΆ ΤΗ ΝΈΑ ΚΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΘΈΜΕΝΗ ΑΞΊΑ, ΔΙΜΗΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΊΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΝΑ ΑΝΈΒΕΙ ΕΠΊΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΌ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. Η ΝΈΑ ΚΙΟΣ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΗ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΤΟ ΈΝΑΥΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΝΟΔΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΣΕ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΌΜΟ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΤΆΡΤΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΆ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ.

Διαβάστε ακόμα

Back to top button