home design 800x400
home design 1170Χ320

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Πολύς ντόρος για ένα κεντητό μαξιλαράκι από το Ναύπλιο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η γάτα της Καλυψώ και η κατάπληκτη Ιωάννα Παπαντωνίου του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος (Βίντεο).
Σακελλαροπούλου Άδωνις

Ένα μαξιλαράκι στο οποίο απεικονίζεται η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με την αγαπημένη της γάτα Καλυψώ έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε η κυρία Σακελλαροπούλου με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Παράλληλα όμως δημιουργήθηκε πολύς ντόρος για το τίποτα, ως προς το αισθητικό κομμάτι κατά τις πρόσφατες επισκέψεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Ανάπτυξης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μητσοτάκης Σακελλαροπούλου
Φώτο: precidency.gr

Το καλαίσθητο κεντητό μαξιλαράκι που βρισκόταν στον καναπέ του γραφείου της είναι το δώρο που της έκαναν από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στο Ναύπλιο.

Στο ίδιο κέντημα υπάρχει ακόμα ένα βάζο με λουλούδια, ίσως αυτό που βρίσκεται στο γραφείο της και ακόμα το δοχείο που βάζει τα μολύβια και τα στυλό της.

Έκπληκτη η Ιωάννα Παπαντωνίου

Η σκηνογράφος, πρόεδρος του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, Ιωάννα Παπαντωνίου, με ανακοίνωσή της προς τα ΜΜΕ αναφέρει για όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες:

«Έχω μείνει κατάπληκτη από την αντίδραση που είχε στα ΜΜΕ ένα από τα δώρα που προσφέραμε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν επισκέφθηκε το Πελοποννησιακό Ίδρυμα στο Ναύπλιο.

Ορισμένοι συνεργάτες του Ιδρύματος θέλησαν να της χαρίσουν κάποια δώρα μεταξύ των οποίων και ένα μαξιλαράκι, που με δική μου προτροπή δημιούργησε η Ελένη Κοϊνη, με το γνωστό εξαιρετικό της ταλέντο, χρησιμοποιώντας μεικτή τεχνική (κέντημα και patchwork). Τα έργα της χαρακτηρίζονται πάντα από χιούμορ, όπως δείχνει και η χρήση της γνωστής φωτογραφίας της Προέδρου με τη γάτα της, με τα μολύβια που γράφουν ΠΛΙ και PFF.

Η Πρόεδρος ενθουσιάστηκε και ζήτησε να επικοινωνήσει με τη δημιουργό για να την ευχαριστήσει προσωπικά.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το τόσο απλό γεγονός θα κατέληγε σε αντιπολιτευτικά πυρά και μάλιστα με αχαρακτήριστες από κάποιους εκφράσεις. Είμαι σίγουρη ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν χρειάζεται τη δική μου υποστήριξη, αλλά εγώ γνώρισα μία ΚΥΡΙΑ, που με κέρδισε με την απότητα και τη ζεστασιά της όση ώρα έμεινε με τους συνεργάτες μου κι εμένα στον κήπο του Μουσείου και θέλω να κάνω αυτή την παρέμβαση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis