home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑυτοδιοίκησηΜεσσηνία

800.000 ευρώ για περίφραξη στον Ισθμό της Κορίνθου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε δύο σημαντικές προγραμματικές σύμβασεις για έργα στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας.

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την κατασκευή περίφραξης για την ενίσχυση της ασφάλειας και την αποτροπή προσέγγισης στην περιοχή της διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα, στους Αγίους Θεοδώρους.

Η σύμβαση για το προϋπολογισμού 800.000 ευρώ έργο, υπογράφηκε μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Ανώνυμης Εταιρείας Διώρυγας Κορίνθου (AΕΔΙΚ) Α.Ε. και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε παρόντων, μεταξύ άλλων, του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή και των θεματικών ομόλογών του Υποδομών Αργολίδας και Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη και Πολιτισμού Αθηνάς Κόρκα, του δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργου Γκιώνη κ.α.

σύμβαση για την περίφραξη της διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου (1)
Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο Βιολογικός

Επίσης υπογράφηκε το έργο για την αναβάθμιση, τον εκσυγχρονισμό και τη λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός) στους Αγίους Θεοδώρους καθώς και για την τριετή λειτουργία και συντήρησή της.

Πρόκειται για ένα έργο που εκκρεμούσε για 15 και πλέον χρόνια και παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και η Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλυθούν οριστικά όλα τα προβλήματα και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ταχύτερη υλοποίησή του. Με την αποπεράτωση των εργασιών, ολοκληρώνεται ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που λειτουργεί προς όφελος των δημοτών και της ευρύτερης περιοχής, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και δημιουργεί μια προοπτική για τον τόπο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button