Home design
home design

Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας

Αναλυτικές πληροφορίες για την υποβολή αιτήσεων και τις προθεσμίες της προκήρυξης.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας
8 προσλήψεις από την Εφορία Αρχαιοτήτων στις Μυκήνες

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας προκηρύσσει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων (5 συνολικές προσλήψεις) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες υποέργου 2 «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» που υλοποιείται με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας του έργου «Αποκατάσταση των κελλιών του κτηριακού συγκροτήματος της Ιεράς Μονής Ταξιάρχη Μιχαήλ της Μουράς Παλαιοχωρίου Κυνουρίας Αρκαδίας», Π.Ε. Πελοποννήσου με κωδικό ΟΠΣ 5041756 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: [email protected] ,
  • είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή,
  • είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλαβρύτων 211 Τρίπολη – Τ.Κ 22100, απευθύνοντάς την στην Γραμματεία της ΕΦΑ Αρκαδίας υπόψιν κκ Σ. Ανδρικοπούλου, Γ. Λαμπροπούλου(τηλ. επικοινωνίας: 2710 225243), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της [Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» 2014-2020 ] ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΟΧ (5/2021) 5/49 ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 23/9/2021 έως 27/9/2021).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis