home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πορτοχέλι: Ένα όμορφο ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας και της Γαλλίας

Παρουσίαση του βιβλίου του Αργύρη Νταουλιάρη, «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου», ένα βιβλίο που προάγει το γαστρονομικό πολιτισμό αλλά και την κουλτούρα των δύο χωρών.
Βιβλίο

Ένα βιβλίο που προάγει το γαστρονομικό πολιτισμό αλλά και την κουλτούρα δύο χωρών, της Ελλάδας και της Γαλλίας, παρουσιάζεται την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. στο Πόρτο Χέλι. Ο δήμος Ερμιονίδας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν το βιβλίο του Αργύρη Νταουλιάρη, «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου», ένα όμορφο ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Ερμιονίδας διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου» του συντοπίτη μας Αργύρη Νταουλιάρη.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου A.K.S. PORTO HELI, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στις 11:30 π.μ. θα γνωρίσουμε το βιβλίο αυτό που προάγει το γαστρονομικό πολιτισμό αλλά και την κουλτούρα δύο χωρών της Ελλάδας και της Γαλλίας, καθώς και τον συγγραφέα του και συμπατριώτη μας, Αργύρη Νταουλιάρη, ο οποίος εκτός από την συγγραφή αυτού του εξαίρετου βιβλίου, επιχειρεί και προοδεύει στον τομέα του τουρισμού.

Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα όμορφο ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας και της Γαλλίας.

Παρουσίαση του βιβλίου του Αργύρη Νταουλιάρη, «Ποτέ χωρίς το πρωινό μου»
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis