home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στήσαν ήδη Φάτνη στο Δρέπανο;

Το έβαλαν με καλή πρόθεση αλλά δεν πρόσεξαν την οπτική- αισθητική επίδρασή του στην πλατεία Δρεπάνου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στήσαν ήδη Φάτνη στο Δρέπανο;
Στέγαστρο στάσης πλ. Δρεπάνου

Πολλές φορές προκειμένου να δείξουν να ενδιαφέρον για τους πολίτες τοποθετούνται κατασκευές, όπως τα στέγαστρα  των στάσεων της ΚΤΕΛ ΑΕ τα οποία δεν συνάδουν πάντα με τον χώρο και τα μνημεία που βρίσκονται κοντά σ αυτές.

Η τοποθέτηση ξύλινης κατασκευή για στέγαστρο στην στάση στην πλατεία Δρεπάνου έχει προκαλέσει πικρόχολα σχόλια, τόσο για τον όγκο και το υλικό κατασκευής της, όσο και για το «θάψιμο» της ιστορικής εκκλησίας Αγίου Ανδριανού και Ναταλίας του Δρεπάνου. Όπως υποστήριξε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μπουζαλάς  «το Δρέπανο αντί για μια στάση τύπου “φάτνης” θα μπορούσε και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας να έχει σχεδιαστεί κάτι καλύτερο ποιο σύγχρονο». Μάλιστα όπως μας είπε  «έριξα μια ματιά στο διαδίκτυο και βρήκα εξαιρετικές ιδέες…» τις οποίες και μας τις έστειλε.

Στέγαστρα στάσεων 2
Στέγαστρο στάσης
Στέγαστρα στάσεων 3
Στέγαστρο στάσης
Στέγαστρα στάσεων 4
Στέγαστρο στάσης

Τα στέγαστρα για τους πολίτες στις στάσεις του ΚΤΕΛ, είναι απολύτως αναγκαία, θα πρέπει όμως να μην επισκιάζουν με τον όγκο τους ιστορικά κτίρια και μνημεία, όπως η συγκεκριμένη εκκλησία των Αγίου Ανδριανού και Ναταλίας (διατηρητέο μνημείο), να δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και να είναι με προδιαγραφές Covid , πράγμα που δεν συμβαίνει με την εν λόγω κατασκευή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis