home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Στο Νοσοκομείο Παίδων διασωληνωμένο το βρέφος με το σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα

Μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στήθηκε επιχείρηση – θρίλερ για τη διακομιδή του αρχικά στο νοσοκομείο Άργους και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα διεκομίσθη τελικά το μόλις τριών μηνών βρέφος από το Άργος που αντιμετώπισε σοβαρό αναπνευστικο πρόβλημα χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, το βράδυ.

Οι γονείς του κάποια στιγμή χθες το βράδυ αντιλήφθηκαν ότι το 3 μηνών βρέφος τους δεν μπορούσε να ανασάνει. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μεταφέρουν αρχικά το μωρό στο νοσοκομείο Άργους για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση – θρίλερ για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ναυπλίου με τη συνοδεία της Τροχαίας που άνοιγε δρόμο.

Το βρέφος έφτασε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου σε κωματώδη κατάσταση και οι προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν ήταν υπεράνθρωπες και ευτυχώς, επιτυχείς. Η κατάσταση του μωρού, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε γεννηθεί πρόωρα, σταθεροποιήθηκε αλλά παρέμενε κρίσιμη έτσι ώστε αποφασίστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Έτσι λίγο πριν τα μεσάνυχτα το βρέφος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ Αργολίδας διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων όπου εξιδεικευμένοι γιατροί θα αναλάβουν την περαιτέρω θεραπεία του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis