home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έστειλαν τα στρώματα για …ανακύκλωση στο Ναύπλιο

«Χρυσές δουλειές» κάνουν τα καταστηματα επίπλων στην πόλη!
Στρώματα στην Ασκληπιού

Προβλήματα ύπνου φαίνεται πως έχουν κάποιοι στο Ναύπλιο και αποφάσισαν να αλλάξουν στρώματα. Το ένα μετά το άλλο ξεπετάγονται, με τα καταστήματα επίπλων να κάνουν …χρυσές δουλειές! Μετά το στρώμα – αξιοθέατο στο νοσοκομείο, δύο ακόμα άσπρα στρώματα εθεάθησαν στη συμβολή της οδού Ασκληπιού με την Χαριλάου Τρικούπη.

Οι εν λόγω πολίτες αποφάσισεαν να αφήσουν την …προίκα τους σε κοινή θέα, και μάλιστα στο πιο άκυρο σημείο! Μπροστά από τα φανάρια δύο πολυσύχναστων κεντρικών δρόμων, όπου δίπλα υπάρχουν ένας κάδος σκουπιδιών και δύο κάδοι ανακύκλωσης.

Παρά τις επανειλημμένες συστάσεις των αρμοδίων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ναυπλιέων, η αυθαιρεσία καλά κρατεί. Συχνά πυκνά στην περιοχή υπάρχουν εστίες σκουπιδιών εκτός κάδων, ογκώδη αντικείμενα αφημένα πρόχειρα σε διάφορα σημεία, με τα έπιπλα να έχουν γίνει μόδα τώρα τελευταία.

Τι κι’ αν ο κανονισμός καθαριότητας προβλέπει πρόστιμα, δεν ιδρώνει το αυτί τους. Οι λίγοι ασυνείδητοι έχουν αποθρασυνθεί επιλέγοντας ακόμα και κεντρικά σημεία, με πολλές κατοικίες τριγύρω, όπου εύκολα θα μπορούσε να τους πάρει μάτι κάποιος την ώρα που αφήνουν τα σκουπίδια τους στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Τι κι’ αν οι ίδιοι οι δημότες είναι αυτοί που οφείλουν να καλούν τις αρμόδιες υπηρεσίες του εκάστοτε Δήμου προκειμένου να έρθουν και να μαζέψουν ογκώδη αντικείμενα. Προτιμούν να τα πετάξουν όπου βρουν.

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Δύο στρώματα πεταμένα, το ένα δίπλα στο άλλο. Και αυτοί που τα πέταξαν κοιμούνται ήσυχοι…

Στρώματα στην Ασκληπιού
Φώτο: anagnostis
Στρώματα στην Ασκληπιού
Φώτο: anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis