home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Πράσινο φως για την ανάπλαση σε Κορίνθου, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας

Μεταξύ άλλων προβλέπεται διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, κατάργηση της παρόδιας στάθμευσης και χωροθέτηση εγκιβωτισμένων θέσεων στάθμευσης. Πού θα διαμορφωθεί νέα πιάτσα ταξί.
Κορίνθου Άργος

Το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών αποφάσισε κατά πλειοψηφία την εκτέλεση της ανάπλασης των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου, και τμημάτων των οδών Βασ. Σοφίας και Κορίνθου, στο Άργος. Το έργο αφορά, μεταξύ άλλων, σε διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, κατάργηση της παρόδιας στάθμευσης και χωροθέτηση εγκιβωτισμένων θέσεων στάθμευσης. Τέλος, περιλαμβάνει διαμόρφωση για «πιάτσα» ταξί στο βόρειο τμήμα της πλατείας Αγίου Πέτρου.

Θα γίνει ανάπλαση των πεζοδρομίων σε τμήμα της οδού Κορίνθου (από την πλατεία Δερβενακίων έως τη διασταύρωση με τη Βασ. Σοφίας) αλλά και σε τμήμα της Βασιλίσσης Σοφίας Σοφίας και ολόκληρη τη Βασιλέως Κωνσταντίνου (από την Τράπεζα Πειραιώς έως τη Γούβα).

Αναλυτικότερα χωροθετούνται:

1. Επί της οδού Κορίνθου, μεταξύ των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Καλαμαρά: Τρεις θέσεις στάθμευσης επιβατικών ΙΧ και θέσεις δικύκλων (στην πλατεία Δερβενακίων) και μία θέση φορτοεκφόρτωσης.

2. Επί της οδού Βασ. Κωνσταντίνου: Εννέα θέσεις στάθμευσης επιβατικών ΙΧ σε πέντε σημεία της οδού και θέσεις δικύκλων.

3. Επί της οδού Βασ. Σοφίας, μεταξύ των οδών Κορίνθου και Μυστακοπούλου: τέσσερεις θέσεις στάθμευσης επιβατικών ΙΧ και θέσεις δικύκλων, μια θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ.

Υπέρ της ανάπλασης ψήφισαν οι παρόντες σύμβουλοι της παράταξης Καμπόσου και κατά οι παρόντες σύμβουλοι της αντιπολίτευσης (Χειβιδόπουλος, Θωμόπουλος, Κούρος, Δημάκη, Καρούζος, Λυκοσκούφης, Κοντός, Θεοδοσίου).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis