home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου: 2,5 χρόνια ακούμε για καταφύγιο αλλά δεν το βλέπουμε

Ερωτήματα σε Κωστούρο - Τι θα απογίνουν τα 109 σκυλιά μόλις κλείσουν οι ιδιωτικοί χώροι που τα φιλοξενούν;

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου με ανοιχτή επιστολή της προς το Δήμο Ναυπλιέων, απευθύνει κάποια ερωτήματα αναφορικά με τα αδέσποτα και το θέμα της φιλοξενίας των 109 σκυλιών που μένουν στο δρόμο, μετά το κλείσιμο των τριών ιδιωτικών χώρων που τα φιλοξενούν, και οι οποίοι έχουν περιθώριο λίγους μήνες ακόμα μέχρι να αδειοδοτηθούν ή να τα παραλάβει ο δήμος.

«Αναμένουμε σύντομα νέα από την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο μας κ. Κωστούρο προκειμένου να δοθούν άμεσα απαντήσεις αλλά και λύσεις σε όλα αυτά τα καυτά θέματα και ερωτήματα αναφορικά με την δημιουργία επιτέλους αυτού του διαδημοτικού καταφυγίου σε συνεργασία με τον όμορό μας Δήμο Επιδαύρου για το οποίο ακούμε εδώ και δυόμιση χρόνια αλλά όμως δυστυχώς ακόμα τώρα δεν το βλέπουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου.

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο:

«Με την παρούσα επιστολή προς τον Δήμο Ναυπλιέων επιθυμούμε ως Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου να θέσουμε υπ όψιν της δημοτικής μας αρχής μερικά πολύ σημαντικά ερωτήματα ως αφορά το θέμα του κλεισίματος των τριών μη αδειοδοτημένων καταφυγίων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλίου, αλλά καθώς επίσης και για την στάση μέχρι τώρα επάνω στο θέμα αυτό της δημοτικής αρχής.

Ερωτάται λοιπόν ο κ. Δήμαρχος Ναυπλιέων:

Πρώτον:

  • Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης των αδέσποτων σκυλιών από τα τρία μη αδειοδοτημένα και προς κλείσιμο καταφύγια.

Δεύτερον:

  • Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ή θα προβεί  σχετικά με την δημιουργία και την ανέγερση καταφυγίου στον δήμο μας προκειμένου να λυθεί το ζήτημα της φύλαξης και στης στέγασης των αδέσποτων σκυλιών στον δήμο μας και ιδίων των 109 σκυλιών, των διαμενόντων στα υπό κλείσιμο μη αδειοδοτημένα καταφύγια, τα οποία κινδυνεύουν ανά πάσα ώρα και  στιγμή μόλις κλείσουν τα καταφύγια να βρεθούνε ξανά και πάλι πίσω στον δρόμο!

Τρίτον:

  • Θα προβεί ο κύριος Δήμαρχος σε κάποια δήλωση ή σχόλιο αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα προς ενημέρωση όλων των πολιτών – δημοτών της πόλης μας και του δήμου μας;

Ελπίζουμε ότι θα λάβουμε άμεσα απαντήσεις σε όλα αυτά τα πολύ καυτά και σημαντικά ερωτήματα που θέτουμε εν γνώση μας στην δημοτική αρχή προκειμένου να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες απαντήσεις αλλά και οι κατάλληλες λύσεις σχετικά με το θέμα της δημιουργίας στην πόλη μας και στην περιοχή μας ενός δημοτικού καταφυγίου!

Αναμένουμε σύντομα νέα από την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο μας κ. Κωστούρο προκειμένου να δοθούν άμεσα απαντήσεις αλλά και λύσεις σε όλα αυτά τα καυτά θέματα και ερωτήματα αναφορικά με την δημιουργία επιτέλους αυτού του διαδημοτικού καταφυγίου σε συνεργασία με τον όμορό μας Δήμο Επιδαύρου για το οποίο ακούμε εδώ και δυόμιση χρόνια αλλά όμως δυστυχώς ακόμα τώρα δεν το βλέπουμε!».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button