Home design
home design

Ναύπλιο: Αντίστροφη μέτρηση για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Φτάνουν στο τέλος οι εργασίες συντήρησης. Πότε θα είναι έτοιμο να δεχτεί και πάλι μαθητές, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη.
Μαρία Ράλλη Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ναύπλιο

Φτάνουν στο τέλος τους οι εργασίες συντήρησης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ναυπλίου, στην παραλιακή Ναυπλίου – Νέας Κίου. Στις 15 Οκτωβρίου θα είναι πανέτοιμο να δεχτεί και πάλι μαθητές από όλο το Δήμο Ναυπλιέων και φυσικά από όλους τους όμορους Δήμους, με σκοπό την επιμόρφωση – εκπαίδευσή τους σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας, όπως ενημέρωσε η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, η οποία επισκέφτηκε σήμερα το χώρο.

«Με συντονισμένες ενέργειες ο ΔΟΠΠΑΤ, μαζί με το Δήμαρχο μας κ. Δημήτρη Κωστούρο και με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, φτάνουν στο τέλος τις εργασίες συντήρησης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Ναυπλιέων, μεταμορφώνοντας το σε ένα κόσμημα για την πόλη μας», σημειώνει η κ. Ράλλη.

Και προσθέτει: «Η στήριξη και το έντονο ενδιαφέρον , από την πρώτη στιγμή , του τμήματος τροχαίας Ναυπλίου και προσωπικά του Διοικητή κ. Θάνου Κωνσταντίνου μας δίνει τη δυνατότητα για μια πλήρη και ασφαλή λειτουργία του πάρκου και οφείλουμε και δημόσια τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας για την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα παιδιά».

Τέλος η Μαρία Ράλλη αναφέρει: «Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Αργολίδας και προσωπικά στην κ. Κατερίνα Δουράνου και στη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση και τον κ. Πολύδωρο Βασίλη για την συνεργασία και την στήριξη τους και στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Η κυκλοφοριακή αγωγή και συνείδηση ξεκινάει από τα παιδιά, τα οποία μας επηρεάζουν καθοριστικά και θα μας κάνουν καλύτερους όλους μας».

Μαρία Ράλλη Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ναύπλιο
Φώτο: Μαρία Ράλλη

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis