home design

Kυνηγοί Πελοποννήσου: Αντικυνηγετικό, αντισυνταγματικό και ρατσιστικό το νομοσχέδιο «Άργος»

Άστραψε και βρόντηξε η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου αναφορικά με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ζώα συντροφιάς. Με τι διαφωνεί.

H Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου δηλώνει απερίφραστα πως είναι αντίθετη με το νομοσχέδιο «Άργος», που αφορά το νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς. Η ομοσπονδία το χαρακτηρίζει αντικυνηγετικό, αντισυνταγματικό και ρατσιστικό, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως ο χαρακτήρας του είναι καθαρά εισπρακτικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου:

H Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου δηλώνει απερίφραστα την αντίθεσή της στις διατάξεις του νομοσχεδίου που αφορά το νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς το οποίο παρότι ψηφίστηκε επί της αρχής μόνο με τις κυβερνητικές ψήφους, είναι σαφές ότι το γενικότερο πλαίσιο που το διέπει είναι καθόλα αντικυνηγετικό, αντισυνταγματικό και ρατσιστικό, αλλά και εισπρακτικού χαρακτήρα, με ιδιαίτερα εμφανή την απομάκρυνση όλων των υπεύθυνων δημόσιων υπηρεσιών και την ταυτόχρονη εργολαβική ανάθεση της προστασίας των ζώων συντροφιάς σε ημέτερους.

Σε αυτό λοιπόν το κακοπαιγμένο θεατρικό έργο του παραλόγου οι κυνηγοί και οι κυνηγετικές οργανώσεις έχουν αποδείξει ότι δεν θα μείνουν θεατές. Προφανώς η δημόσια διαβούλευση με τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια από φορείς και πολίτες, ακύρωσε εκ των πραγμάτων το σχέδιο νόμου και ο «ΆΡΓΟΣ» ως πιστός σύντροφος «δάγκωσε» τους δήθεν προστάτες του. Ως εκ τούτου, η εμμονή της κυβέρνησης να λειτουργεί με ρατσιστική ιδεολογία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να βρει εφαρμογή στο σύγχρονο Ελληνικό κράτος.

Οι κυνηγοί και όλοι οι κυνόφιλοι της χώρας δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε τα συνταγματικά μας δικαιώματα και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν υστερόβουλο να εξαφανίσει την ταυτότητα των Ελληνικών μας φυλών, γι’ αυτό και ενωμένοι σαν μια γροθιά θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο σθένος τον αγώνα μας, διότι «Εἷς οἰωνὸς ἄριστος, ἀμύνεσθαι περὶ πάτρης».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version